Топ Кредит

Кои сtop creditа Топ Кредит?

ТопКредит ООД е небанкова финансова институция със седалище в град Плевен. Освен в този град, ще откриете офиси на компанията в Русе, Велико Търново и Севлиево. Компанията е специализирана в сферата на бързото кредитиране.

Какви продукти предлагат?

Топ Кредит ООД предлагат продукти в размер от 200 до 8000 лева. Условията по отпуснатия заем варират в зависимост от това дали предоставяте поръчител, или не. Малки суми до 400 лева се отпускат за срокове до 6 месеца, а по-големите суми могат да бъдат отпуснати за срокове до 18 месеца (година и половина).

Кои са техните клиенти?

Клиенти на ТопКредит са хора от всички възрастови групи и всякакви слоеве на обществото, вариращи от по-състоятелни хора с добри доходи до хора с по-ниски и ограничени финансови възможности.

Предлагат ли Топ Кредит онлайн кредитиране?

ТопКредит ООД предлагат кредитиране единствено на място в офиса на фирмата. Онлайн кредитирането все още не е сред услугите на финансовата институция, така че ако желаете да получите заем това няма как да стане единствено по интернет.

Ако обаче просто желаете да се свържете и консултирате със служители на фирмата, то вие можете да го направите както на място, така и по интернет и по обявените телефони за контакти.

Как и къде мога да погася своите задължения?

Своите финансови задължения към ТопКредит ООД бихте могли да погасите както в офис на компанията, така и по банков път. Всичко зависи единствено от вашите лични предпочитания и удобство.

Какви са предимствата на Топ Кредит?

Основните предимства на фирмата са ниските лихви и добрите условия, които се отпускат при максимално прозрачни условия дори и на кандидат кредитополучатели, които не са представили гаранцията на поръчител.

Какви са недостатъците на Топ Кредит?

Най-основно недостатъците на Топ Кредит ООД са два. Първият е липсата на възможност за изтегляне на кредит по интернет, което в наши дни може да бъде счетено за неудобство от някои потребители. Другият недостатък е, че заемите се отпускат единствено на хора от общините, в които дружеството има представителство, тоест единствено в общини Велико Търново, Плевен (където е основното седалище на компанията), Севлиево и Русе.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

Ако изтеглите от ТопКредит ООД заем без поръчител в размер на 300 лева и за срок от 3 месеца, сумата която ще трябва да върнете е 337.50 лв, като това може да стане на месечни вноски от 112.50 лв.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите (5/10)

ТопКредит се намира в непосредствена близост, до потреблението, но само на определен кръг от хора, които живеят в съответните общини. Заемите на дружеството не са на разположение за жители на други градове, например на нито един от основните градски центрове София, Пловдив и Варна.

Онлайн присъствие (3/10)

Компанията не дава възможност за онлайн кредитиране, но за сметка на това пък дава изключително богата и детайлна информация за себе си и своите услуги в интернет.

Лихви (10/10)

Лихвеният процент на ТопКредит не само е в съвсем прилични норми, но е и изключително ясно разбираем за техните клиенти. На интернет страницата на ТопКредит бъдещите кредитополучатели могат с точност да видят колко ще дължат при дадена сума за избрания от тях срок и при съответните условия.

Продукти (6/10)

Компанията предлага добро разнообразие от кредитни продукти, които могат да бъдат гъвкаво моделирани като размер и срокове във времето според нуждите на кредитополучателя.

Целева аудитория (10/10)

Всеки човек, който е на възраст между 21 и 75 години може да изтегли кредит от ТопКредит. В това число влизат студенти, работещи, пенсионери и всички други хора, които имат някакъв редовен източник на доходи в размер над 200 лева.

Това поставя компанията на едно от челните места по разнообразие на целевата аудитория. В допълнение трябва да кажем още, че освен физически лица от нейните продукти се ползват също и малки фирми, които търсят оборотни средства за своя бизнес.

Срокове на погасяване (5/10)

Сроковете за погасяване на заемите в ТопКредит варират в рамките на 2 до 18 месеца. Това е средно за сферата на бързите кредити. За сравнение има компании, които отпускат потребителски заеми за срок от няколко години, но има и кредитни институции, които могат да финансират само в рамките на броени седмици.

Бързина при отпускане на заема (7/10)

Средното време за отпускане на бърз заем в ТопКредит до 2 часа, което е по-бавно в сравнение с компаниите, които отпускат заеми до 10 минути, но е по-бързо от тези, които одобряват до 24 часа. По този показател (а и по много други) ТопКредит няма да ви разочарова.

Обща оценка (6,6/10)

4.6/5 - (73 votes)
Публикувано в Кредитни компании