ТЕРРА Кредит

terracreditКои са Терра Кредит?

Терра Кредит е юридическо лице. Компанията, чието официално наименование е „Терра Кредит“ ООД, е специализирана в отпускането на бързо кредитиране. Компанията разполага със свои офиси на практика на територията на почти всички по-големи градове в България.

Какви продукти предлагат?

„Терра Кредит“ ООД предлага кредитиране в широки граници от 100 до 2000 лева. В зависимост от конкретния случай, компанията предлага заеми за срок от три до 12 месеца. Няма как да пропуснем и това, че компанията предлага голямо разнообразие от продукти според нуждите на различни групи хора, в това число и за целите на бизнеса.

Макар че заемите са в размер до около 2000 лева, при продукта ТЕРРА Комфорт могат да се изтеглят и потребителски заеми в размер дори до 100 000 лева, но сумата задължително трябва да бъде обезпечена. Като възможност в случая е и опцията за ипотека.

Кои са техните клиенти?

Клиент на ТЕРРА Кредит на практика може да бъде абсолютно всеки, който има редовни доходи и може да докаже това. Ако ви бъде отказан заем, вие имате право да кандидатствате за финансиране неограничен брой пъти.

Предлагат ли ТЕРРА Кредит онлайн кредитиране?

С цел удобство за потребителите, Терра Кредит предлага възможността да кандидатствате за бърз заем по интернет, но така или иначе задължително ще трябва да разговаряте с човек от компанията преди да получите заема. В случая можете да кандидатствате за заем онлайн, както и с обаждане по телефона, но със сигурност за да получите заема трябва да посетите лично офис на кредитната компания.

Как и къде мога да погася своите задължения?

Задълженията си към ТЕРРА Кредит можете да погасите в офис на компанията в оказаните в договора срокове. За редовните платци има предвидени и отстъпки.

Какви са предимствата на Терра Кредит?

Едно от предимствата на ТЕРРА Кредит е възможността да кандидатствате за заем по интернет, по телефона, на място в офис на компанията и дори при желание от ваша страна бихте могли да се срещнете лично с мобилен консултант, който да ви посети у дома в удобно за вас време.

Освен всичко останало, ако сте редовен и коректен платец на своите вноски по заема компанията предлага специални отстъпки. Така например всички изрядни платци могат да получат отстъпка, която възлиза в размер на 50% от последната вноска по кредита.

Какви са недостатъците на Терра Кредит?

Недостатък е това, че няма как да преминете целия процес от кандидатстването до получаването на парите изцяло по интернет, което би могло да се сметне за неудобство от някои клиенти, които са по-онлайн ориентирани.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите заем в размер на 400 лева за период от 10 седмици, вие ще трябва да върнете сумата на 10 вноски в размер по 49 лева и 41 стотинки, което прави обща сума за периода от 494 лева и 10 стотинки.

Освен това за разглеждане на документите ще трябва да заплатите такса в размер на 5 лева. Според информация публикувана в сайта на компанията, при одобрение ще трябва да ви бъде одържана така наречената такса гаранция, чийто размер възлиза на 3,5% от размера на кредита.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

ТЕРРА Кредит Разполага с широка мрежа от офиси на територията на цялата страна. Можете да откриете представителство в на практика почти всеки по-голям град, за който се сетите. Освен това ТЕРРА Кредит предлага на своите клиенти възможността да бъдат посетени у дома от служител на фирмата, така че максимално да се създаде удобство на всички потенциални клиенти.

(8/10)

Онлайн присъствие

ТЕРРА Кредит дава богата информация за себе си в своята интернет страница, което е много полезно за потребителите. Освен това компанията предлага възможност да кандидатствате за заем по интернет, но за съжаление не е възможно цялата процедура да бъде извършена изцяло онлайн. Посещението на офис, както и разговора със служител на фирмата са задължителни.

(7/10)

Лихви

Лихвите са в разумни размери. Компанията се стреми да създаде възможно най-голяма прозрачност при кредитиране и да се гарантира на кредито получателите, че са разбрали ясно всички условия.

(8/10)

Разнообразие от продукти

ТЕРРА Кредит разполага с много голямо разнообразие от продукти според размера на сумата, според сроковете, в които трябва да бъде погасена, както и според нуждите и интересите на конкретния клиент.

(10/10)

Целева аудитория

ТЕРРА Кредит има изключително разнообразна целева аудитория. На практика техен клиент може да бъде всеки човек, който разполага с редовни доходи и може да докаже това, както и валидни документи за доказване на неговата самоличност.

(8/10)

Срокове на погасяване

Различните типове кредитни продукти предлагат разнообразни фиксирани възможности за погасяване на заема, които всеки клиент трябва да спазва стриктно. Сроковете могат да варират от броени седмици до цяла година.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

Заем в ТЕРРА Кредит се отпуска доста бързо. Така например за да получите отговор от компанията е необходимо а изчакате само един час, след което със сигурност ще знаете дали ще получите заема или не.

(9/10)

Обща оценка: (8,29/10)

4.6/5 - (58 votes)
Публикувано в Кредитни компании