Smilecredit

SmilecreditSmilecredit е небанкова кредитна институция, която е регистрирана от БНБ и е администратор на лични данни. Тя се е специализирала изцяло в онлайн кредитирането, като е избрала възможно най-улеснената форма за регистрация и кандидатстване.

Заявките за кредита се подават само и единствено по интернет, няма да ви се налага да се разхождате до офиси и да чакате на опашките по гишетата. Процедурата е много опростена и не се налагат никакви обезпечения за заема. Нямате и нужда от поръчител. Единственото, което ви е необходимо е да попълните данните от личната си карта и доходите, които получавате и да посочите ваш телефонен номер и електронна поща.

Отпускане на кредити от Smilecredit

Smilecredit предлага два вида кредитиране. Първата възможност е кредит до заплата, чийто размер в от 50 до 500лв със срок на връщане от 15 до 30 дни. Другият е потребителски кредит на вноски. При него можете да изтеглите от 600 до 1500лв отново без поръчител и гаранции. Срока за връщане на задължението е значително по-голям от 3 до 12 месеца.

Клиенти на компанията могат да бъдат всички български граждани между 18 и 65 години, които има сигурни и регулярни доходи. По-голямата част от подадените заявления биват одобрявани, но ако имате лоша кредитна история, не се осигурявате или нямате постоянна работа, шанса да бъде одобрено искането ви значително се намалява.

След попълване на онлайн формуляра за кандидатстване за кредит в рамките на 20 минути ще получите отговор. При одобрение можете да получите заявената сума по банковата си сметка, което може да се забави малко в зависимост от трансферите. Друга възможност е да отидете на каса на Easy Pay и да вземете парите си веднага.

Погасяването на вноските се извършва по същия начин, както и получаването на кредита. Smilecredit ви дава възможност да предпочетете най-удобния за вас начин. Ако имат средства да погасите предсрочно задължението си, то няма да ви бъде начислена никаква такса за това. В случай че изпаднете в затруднено положение имате и две опции за удължаване на срока по заема. Първата от тях е да внесете лихвата, а главницата да разсрочите. Другата е да внесете лихвата и част от главницата и остатъка да разсрочите.

4.7/5 - (69 votes)
Публикувано в Кредитни компании