Сис Кредит

siskreditКои са Сис Кредит?

Сис Кредит е финансова небанкова институция, чието юридическо наименование е „Сис Кредит“ ООД. Компанията е специализирана във финансовата сфера, предлагайки на своите клиенти, хора и фирми, кредитиране в различни размери.

Какви продукти предлагат в Сис Кредит?

Сис Кредит предлага голямо разнообразие от продукти, които варират в много широки граници. Всъщност, финансовата институция е сред тези небанкови институции в страната, които отпускат заеми в най-големи размери (до 50 000 лева).

Кои са техните клиенти?

Клиентите на компанията могат да са както физически лица, така и фирми. За да станете кредитополучател, трябва да притежавате валидна лична карта, банкова сметка и документ, с който да покажете какви са доходите ви за да гарантирате, че ще можете да покриете погасителните си вноски. За по-големи суми е нужен поръчител.

Предлагат ли Сис Кредит онлайн кредитиране?

Да, Сис Кредит предлага на своите клиенти услугата “онлайн кредитиране”. Всъщност тук е мястото да уточним, че Сис Кредит работят със своите клиенти основно онлайн. Кандидатстването се извършва по интернет, след което, ако бъдете одобрени, ще получите исканите от вас средства по банков път. Разбира се, ако желаете да се свържете с компанията винаги можете да направите това в техен офис, по телефона, както и по имейл.

Как и къде мога да погася своите задължения към Сис Кредит?

Погасяването на вашите финансови задължения към финансовата институция Сис Кредит става по банков път, както всъщност и самото получаване на заема.

Какви са предимствата на Сис Кредит?

Предимство на Сис Кредит е, че предлагат голяма бързина при обработване на поръчките и предлагат голямо разнообразие от най-различни кредитни продукти. Така например малки суми под 400 лева могат да бъдат изтеглени много бързо и лесно, но за суми над 400 лева има допълнителни условия с цел по-голяма сигурност за компанията.

Какви са недостатъците на Сис Кредит?

Един от най-големите недостатъци на Сис Кредит е това, че ако искате да получите сума по-голяма от 400 лева, вие трябва да предоставите от ваша страна поръчител, който да гарантира, че заемът ще бъде изплатен.

Колко пари ще трябва да върна?

За да научите за всички параметри във вашия договор, от Сис Кредит препоръчват да се свържете с тях. След като обясните на техен кредитен консултант колко пари са ви нужни и за колко време, консултантът ще ви предостави подробности за съществуващите опции и за това кое е най-добро и изгодно за вас.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Освен че в интернет компанията е на една ръка разстояние от своите клиенти, Сис Кредит предлага на своите кредитополучатели гъста мрежа от офиси на територията на цялата страна, където те биха могли да получат нужната им информация, за да решат дали желаят и дали са в състояние да получат и след това да обслужват своя заем. Освен по интернет и на място, вие бихте могли да се свържете с компанията и по имейл или по телефона.

(10/10)

Онлайн присъствие

Сис Кредит предлагат онлайн кредити, което ги прави много атрактивен избор за широк кръг потребители, за които удобството да изтеглиш заем от комфорта на дома е голямо предимство. Освен това компанията предлага достатъчно информация в своя сайт, което може да ви помогне да вземете по-бързо и лесно своето решение за това дали желаете или не заем от Сис Кредит.

(10/10)

Лихви

За да научите повече за лихвите и за цената на кредитната услуга на Сис Кредит, моля, обърнете се към компанията за допълнителна информация.

(0/0)

Продукт

Сис Кредит предлагат различни продукти в зависимост от желанията на своите клиенти. Тук има възможности за теглене на различни типове кредити в размери от 100 до 50 000 лева! Тук влизат потребителски, лични, земеделски и бизнес кредити, както и лизингово финансиране. За бързите заеми под 400 лева не е нужен поръчител.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Сис Кредит има много широка целева група, която варира изключително много по възраст и финансово положение. Компанията има за клиенти както физически лица, така и фирми, които се нуждаят от финансиране. Благодарение на многобройните офиси на компанията, клиенти на финансовата институция са хора от цялата страна.

(10/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на заемите към Сис Кредит имат различна продължителност и варират от 1 месец до 2 години. Сред най-популярните продукти на компанията са потребителските кредити с размер от 300 до 2000 лева, които имат срок на погасяване до 12 месеца.

(7/10)

Бързина при отпускане на заема

Сис Кредит позволява да усвоите парите, за които кандидатствате, в рамките на деня, стига разбира се да сте одобрени за получаване на заем.

(6/10)

Обща оценка: (8,83/10)

4.6/5 - (45 votes)
Публикувано в Кредитни компании