Рива Кредит

rivacreditКои са Рива Кредит?

„Рива Кредит“ ООД притежава Удостоверение № BGR00326 издадено от Българска народна банка. Компанията се специализира в потребителското кредитиране, предлагайки на своите клиенти разнообразни решения на широк спектър от финансови проблеми, които всяко физическо или юридическо лице може да срещне в ежедневието.

Какви продукти предлагат в Рива Кредит?

Рива Кредит се специализира в отпускането на бързи заеми. Сред техните продукти ще откриете различни полезни възможности като например потребителски кредит на вноски, бърз кредит до заплата, бизнес кредит и дори ипотечен кредит.

Компанията предлага заеми от 250 до 2000 лева, които са със срок до 12 месеца и се погасяват на месечни вноски. Интерес представлява седмичния заем, който е отлично решение при неочаквани разходи или забавена работна заплата. Той е в размер от 150 до 350 лева и има срок на погасяване от една седмица.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на Рива Кредит са хора и фирми, които имат нужда от конкретен кредитен продукт според своите нужди на момента. Ако сте пълнолетни и имате лична карта, както и доходи, с които да погасите задълженията си, вие можете да кандидатствате за заем в Рива Кредит. Компанията е базирана в Пловдив и по тази причина клиентите на финансовата институция са основно от града и района.

Предлагат ли Рива Кредит онлайн кредитиране?

Рива Кредит не залага на онлайн кредитирането. Кредитната компания предпочита да работи лично със своите клиенти и по тази причина, ако желаете да изтеглите бърз заем, вие трябва да се срещнете лично с кредитен консултант или да посетите офис на компанията.

Как и къде мога да погася своите задължения към Рива Кредит?

Когато настъпи момента да погасявате своите финансови задължения към Рива Кредит, можете да направите това в офис на финансовата институция или чрез банков превод от избрана от вас банкова институция, в зависимост от това кое е по-удобно за вас като клиенти.

Какви са предимствата на Рива Кредит?

Ниските лихви и разнообразие от кредитни продукти са доста атрактивни за потребителите и за нуждаещите се от бързо финансово разрешаване на внезапно възникнали проблеми. Предимство е, че можете да погасявате вноските си от вашия дом.

Това се прави ако договорите с кредитната компания посещение на кредитен консултант, който да взима от вас вашата погасителна вноска. Попитайте в Рива Кредит как можете да направите това.

Какви са недостатъците на Рива Кредит?

Недостатъците на Рива Кредит са липсата на онлайн кредит, при който не е нужно изобщо да напускате удобството на вашите домове. Освен това компанията е удобна за посещение единствено на живеещите в град Пловдив, но не и за хората от останалата част на страната.

Колко пари ще трябва да върна?

Прилаганият лихвен процент за година е 41%.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Рива Кредит предлага близост и удобство, но специално за жителите на град Пловдив, тъй като кредитната компания има офис единствено в този град.

(7/10)

Онлайн присъствие

Компанията предлага на своите потенциални клиенти достатъчно информация за себе си в интернет. Единствен недостатък е, че хората нямат възможност да кандидатстват за заем единствено чрез сайта на компанията в интернет, а трябва да посетят лична офиса на дружеството в град Пловдив или да се срещнат лично с кредитен консултант.

(8/10)

Лихви

Рива Кредит предлага на своите клиенти атрактивни и изгодни лихвени проценти. Лихвеният процент на година възлиза на 41%.

(9/10)

Продукт

Рива Кредит предлага високо качествен кредитен продукт, съобразен със съвременните нужди на модерния градски човек. При внезапна нужда от дребна сума пари или при по-големи финансови нужди, които изискват бързо решение компанията предлага разнообразни и много ефективни решения.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Целевата аудитория на Рива Кредит са различни малки и средни фирми, както и хора от всички възрасти, които са в Пловдив и областта.

(8/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване могат да варират в зависимост от сумата и типа кредит. Така например най-дребните суми от типа кредит до заплата или седмичен наем се погасяват в рамките на една седмица, докато по-големите суми могат да се погасяват в рамките на една година под формата на месечни вноски. Трябва да се добави също, че сроковете по заемите могат да бъдат удължавани.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

След като кандидатствате за кредитиране, Рива Кредит ще ви отговори в рамките на 24 часа.

(7/10)

Обща оценка: (8,14/10)

4.6/5 - (54 votes)
Публикувано в Кредитни компании