Профит Експерт

profitexpertКои са Профит Експерт?

Профит Експерт“ ЕООД е компания, специализирана в сферата на кредитирането. Името и се свързва с голямо разнообразие от кредитни продукти с голям брой доволни клиенти на пазара.

Какви продукти предлагат в Профит Експерт?

„Профит Експерт“ ЕООД предлага богато разнообразие от продукти и кредитни решения не само за задоволяване нуждите на физическите лица, но също и за финансиране на предприятия от сферата на средния и дребния бизнес.
Кредитите варират в огромни граници що се отнася за сумите, които могат да бъдат изтеглени. Според нуждите и разбира се според критериите, които един клиент може да покрие, компанията отпуска заеми в размер от 100 до 20 000 лева.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на Профит Експерт са както физически лица, така и фирми, които изпитват нужда от финансиране. Компанията се отличава с това, че отпускат кредити на доста широк кръг хора като се започне от студенти и се стигне до пенсионери. Клиент може да бъде човек от всяка точка на страната, тъй като финансирането не е свързано с посещение на офис, а всичко става онлайн.

Предлагат ли Профит Експерт онлайн кредитиране?

Да, Профит Експерт предлага онлайн кредитиране, при което напълно отпада нуждата да посещавате офис на компанията. Те ще изплатят вашия заем по банков път с цел удобство и по-високо качество на услугата.

Как и къде мога да погася своите задължения?

След настъпване срока на погасяване на вашите задължения, вие трябва да изплатите дължимите суми по банков път, по същия начин, по който сте получили своя кредит. Това създава голямо удобство за кредитополучателя и му спестява излишното разкарване.

Какви са предимствата на Профит Експерт?

Най-голямото предимство на Профит Експерт е огромното разнообразие от различни типове кредитни решения. Предлагат се бързи заеми за различни групи хора, заеми до заплата, потребителски кредити в по-големи размери, бизнес кредити и дори ипотечни кредити.

Какви са недостатъците на Профит Експерт?

Сред най-големите недостатъци на Профит Експерт е невъзможността да удължавате срока по кредита, както и липсата на възможни варианти за теглене на повече от един кредит на веднъж.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

Ако изтеглите така наречения “кредит до заплата” в размер на 300 лева за срок от 1 месец, то сумата, която ще трябва да върнете ще бъде 375 лева. Ако пък изтеглите потребителски кредит в размер на 5000 лева и за срок от една година, то вашата месечна вноска ще бъде 816,67 лева.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите
Компанията е възможно най-близо до своите клиенти благодарение на онлайн кредитирането и отпускането на заемите по банков път.
(10/10)

Онлайн присъствие
Компанията не само предлага онлайн кредитиране, но и предлага много информация за самата себе си с цел да се представи на своите клиенти. Това винаги има положителен ефект и помага потенциалните кредитополучатели да разпознават по-лесно компанията на пазара.
(10/10)

Лихви
Компанията предлага кредити срещу разумни лихви. На страницата на Профит Експерт в интернет ще откриете достатъчно информация, а компанията дори предлага кредитен калкулатор, за да можете да изчислите безпогрешно дължимата сума за определен период от време.
(9/10)

Продукт
Безспорно един от лидерите в областта на кредитирането що се отнася до разнообразието от кредитни продукти. В наши дни за да се открои дадена компания с продуктите, които предлага, тя трябва да е или тясно специализирана в дадена област, или да предлага голямо многообразие от услуги, както е в случая с Профит Експерт.
(10/10)

Целева аудитория
Целевата аудитория на Профит Експерт е изключително широка и с това компанията привлича голям брой клиенти от различни слоеве на обществото и от различни възрасти. Без значение дали сте млад предприемач или възрастна пенсионерка, в Профит Експерт за вас винаги ще се намери подходящ кредитен продукт.

(10/10)

Срокове на погасяване

При продукта “кредит до заплата” са с кратки срокове на погасяване. В този случай кредитополучателя трябва да погаси своите задължения в рамките на два месеца. От друга страна, при кредитните продукти от друг тип и в по-големи размери могат да достигнат по-големи срокове, например 1 година.
(6/10)

Бързина при отпускане на заема
В Профит Експерт се отпускат кредити в рамките на един час. Това е изключително бързо и удобно за потребителите, което ви помага да избегнете дългото безпокойство от това дали ще бъдете одобрени или не.
(7/10)

Обща оценка: (8,86/10)

4.6/5 - (37 votes)
Публикувано в Кредитни компании