Профи Кредит

proficreditКои са Профи Кредит?

Профи Кредит е юридическо лице под името „ПРОФИ КРЕДИТ България“ ЕООД. Компанията е лицензирана финансова институция, част от финансова група, която оперира на територията и на други държави като например Полша, Чехия и Словакия. Без съмнение компанията е една от водещите в сферата на бързите заеми и бързото кредитиране в България.

Какви продукти предлагат?

Профи Кредит предлага разнообразие от продукти, вариращи между 100 и 5000 лева, в зависимост от нуждите на кандидатстващия. Сумата ще ви бъде преведена по банков път, в предоставена от вас банкова сметка.

Кои са техните клиенти?

Профи Кредит предлага възможности за различни групи хора. Техни клиенти са както физически лица с по-ниски или средни доходи, така и различни фирми, включително еднолични търговци, хора упражняващи свободни професии и така нататък, които имат нужда да стимулират своята бизнес активност с малка сума пари на момента.

От Профи Кредит може да вземе заем всеки български гражданин или постоянно пребиваващ на територията на Република България. Възрастовите ограничения на Профи Кредит са сред най-либералните в България. Те отпускат заеми на хора от 18 до 80 години.

Тук е мястото да споменем, че много компании не финансират хора под 21 и над 70 – 75 години, но Профи Кредит не са една от тях. Единственото условие, което кандидатстващите трябва да покрият е това да имат редовен доход, без значение дали от наем, работна заплата, пенсия или друг източник.

Предлагат ли Профи Кредит онлайн кредитиране?

Можете да кандидатствате за заем в Профи Кредит така както ви е най-удобно! Бихте могли да кандидатствате за заем по интернет, а ако предпочитате можете да направите това и с обаждане по телефона. Ако пък предпочитате да сте очи в очи със служител на Профи Кредит, тогава бихте могли да посетите офис на компанията.

Как и къде мога да погася своите задължения?

Своите задължения бихте могли да погасите по банков път, както и в клон на EasyPay на територията на цялата страна. Това зависи единствено от вас и от това кой начин ви се струва по-удобен.

Какви са предимствата на Профи Кредит?

Едно от предимствата на кредитната компания е, че предлага да се консултирате безплатно с кредитен консултант преди да сте сигурни дали да изтеглите заем, или не. Специалистът ще може в удобно за вас време да ви помогне да вземете решение.

Какви са недостатъците на Профи Кредит?

Основният недостатък на Профи Кредит е по-оскъдната информация, която компанията предлага за цената на своите продукти в своята страница в интернет, което би могло да затрудни потребителите при вземането на решение в случай, че се колебаят между Профи Кредит и друга кредитна компания.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

За да получите актуална и коректна информация за цената на кредитните продукти на Профи Кредит, необходимо е да се свържете с кредитен консултант.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Профи Кредит е близо до потреблението без значение в коя част на България се намирате. При условие, че можете да се свържете с кредитнта компания по интернет или по телефона от всяка точка на страната и да кандидатствате за техен продукт, това прави компанията много лесно достъпна за всеки.

(10/10)

Онлайн присъствие

Компанията има прилично онлайн присъствие, където се предлага основната информация за това коя е компанията и какви услуги предлага. За тези които проявят интерес към нейните продукти, Профи Кредит предлага възможност директно да се свържете с тях чрез сайта, чрез онлайн чат със служител на компанията или по телефона.

(5/10)

Лихви

За да получите необходимата информация и за да си направите извод за това дали компанията предлага подходящ за вас кредитен продукт, моля свържете се с кредитен консултант на Профи Кредит.

( – / – )

Продукти

Когато говорим за бърз заем, Профи Кредит предлага различни продукти в според целевата аудитория. Основно кредитите се различават по това дали те са насочени към физически лица или става въпрос за бизнес кредити. След това идва ред на особеностите по всеки отделен заем, който може да бъде изключително различен по размер и срокове на изплащане според нуждите на кандидатстващия.

(6/10)

Целева аудитория

Целевата аудитория на Профи Кредит е изключително разнообразна като обхват и дори ще е редно да отбележим, че в това отношение компанията трудно би могла да бъде конкурирана от друг представител на пазара за бързи заеми. Възрастовите граници са от 18 до 80, което е изключително добра новина за по-младите или по-възрастни хора, които желаят да бъдат кредитирани.

(10/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на продуктите на профи кредит варира в границите между 3 и 24 месеца, което е доста добър срок на фона на много други компании специализирани в отпускането на бързи заеми.

(5/10)

Бързина при отпускане на заема

Профи Кредит отпуска бързи заеми в разумни и приемливи срокове. Обикновено след кандидатстване ще разберете дали сте одобрени до 24 часа, което е напълно приемливо. В случай, че сте одобрени, ще получите поисканите от вас финансови средства по банков път.

(5/10)

Обща оценка: (6,8/10)

4.6/5 - (69 votes)
Публикувано в Кредитни компании