Овергаз Капитал

overgascapitalКои са Овергаз Капитал ?

„Овергаз Капитал” АД са финансова компания към Овергаз. Те започват дейността си в сферата на кредитирането през 2006 година и от тогава привличат все повече потребители със своите изгодни предложения.

Какви продукти предлагат в Овергаз Капитал?

Овергаз Капитал се специализира в предлагането на бързи заеми. Сумите могат да варират в широки рамки. Горната граница на бързия кредит достига до 5000 лева, а долната граница е 500 лева, тоест малко по-висока от тази на повечето небанкови кредитни институции.

Кои са техните клиенти?

За да бъдете клиент на Овергаз Капитал, вие трябва да сте на възраст над 23 години. Изисква се да имате постоянни месечни доходи и да можете да докажете това. Трябва да притежавате валидна лична карта. Клиент на компанията могат да бъдат хора от всички краища на страната и от различни възрасти.

Предлагат ли Овергаз Капитал онлайн кредитиране?

Овергаз Капитал предлага възможността да кандидатствате за заем от уюта на своя дом, без да се налага да одите където и да било. Парите си можете да получите по банков път или по ваше желание в офис на компанията.

Как и къде мога да погася своите задължения към Овергаз Капитал ?

След като сте използвали своя кредит и е дошло време да погасите своите задължения, вие имате възможността да избирате между това да погасите задълженията си към финансовата институция по банков път или пък да посетите лично офис на компанията, където да погасите дължимата от вас сума пари.

Какви са предимствата на Овергаз Капитал?

Предимство са малко по-големите заеми, които компанията отпуска, в сравнение с повечето други кредитни компании. Тук минималната сума, която можете да изтеглите е 500 лева.

Какви са недостатъците на Овергаз Капитал ?

Основният недостатък е, че дължите еднократна такса за разглеждане на документи и оценка на вашата кредитоспособност. Таксата е в размер от 60 лева.

Колко пари ще трябва да върна?

За да изчислите точната сума, която ще трябва да върнете на фирмата, ние ви съветваме да се свържете с тях лично и да се консултирате с техни служители. От Овергаз Капитал любезно ще ви обяснят какви точно ще са параметрите на вашия интернет кредит. Като цяло обаче трябва да включите 60 лева такса за оценка на кредитоспособност и разглеждане на документите. Освен това трябва да се изчисли и годишния лихвен процент (13,85% променлива лихва).

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Офиси на компанията можете да откриете на територията на цялата страна. Освен това възможността за теглене на кредит онлайн прави заемите на „Овергаз Капитал” АД още по лесно достъпни за всички потенциални клиенти на компанията.

(10/10)

Онлайн присъствие

Да, компанията разполага със забележимо онлайн присъствие. Финансовата институция предлага достатъчно информация за себе си и своята дейност по интернет и освен това предлага онлайн кредитиране.

(10/10)

Лихви

Лихвите са в разумни граници. Ако например изтеглите сумата от 1000 лева за срок от 1 година, лихвата ще бъде 207,92 лева.

(9/10)

Продукт

Овергаз Капитал предлага голямо разнообразие на продукти. Отпускат се от по-малки суми (например 500 лева) до такива в по-големи размери от по 4 и дори 5 хиляди лева. Освен стандартен потребителски кредит и интернет кредит, компанията предлага също ипотечни кредити, кредити за рефинансиране и дори услугата газификация на изплащане.

(9/10)

Целева аудитория (обхват)

Овергаз Капитал е компания с широк спектър от клиенти. Обикновено обаче това са хора в активна трудоспособна възраст, които работят и получават редовно месечно трудово възнаграждение. техни клиенти могат да са и хора с по-специфични нужди, например домакинства, които търсят заеми за газификация у дома и са решили да се възползват от услугите на Овергаз Капитал.

(9/10)

Срокове на погасяване

Овергаз Капитал може и да не предлага възможността за удължаване на срока на кредита, но за сметка на това предлага достатъчно дълги срокове, които доста надвишават тези на много други кредитни компании. В Овергаз Капитал сроковете варират в широки граници от 6 до 60 месеца.

(9/10)

Бързина при отпускане на заема

Молбата ви за заем ще бъде обработена в рамките на деня, в който кандидатствате. Ако сте одобрени ще можете да получите парите си съвсем скоро по банков път или в офис на компанията.

(7/10)

Обща оценка: (9/10)

4.6/5 - (43 votes)
Публикувано в Кредитни компании