Netcredit

netcreditКои са НетКредит?

„НетКредит“ ООД е компания за бързо кредитиране, която, съгласно удостоверение № BGR00213 на БНБ, е финансова институция. Дружеството оперира на територията на България и е едно от известните и лесно разпознаваеми имена в сферата на кредитирането на територията на страната.

Какви продукти предлагат?

НетКредит е финансова институция, специализирана в отпускането на бързи заеми. Компанията предлага основно бързи кредити, които са известни като “кредит до заплата”, в размер от 50 до 500 лева и със срок на погасяване до 1 месец.

Освен това се предлагат и друг тип кредит – потребителски, в по-големи размери, който се изплаща на вноски от кредитополучателя. Сроковете на погасяване на този тип заем са до една година.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на НетКредит са хора на възраст между 18 и 65 години, които имат работа. За отпускане на бързи кредити онлайн от НетКредит могат да кандидатстват всички физически лица, които попадат в гореспоменатите рамки и имат постоянен адрес на територията на страната. Компанията е идеалното решение за тези, които се нуждаят от бързо и краткосрочно финансиране с цел посрещане на неочаквани и непредвидени разходи.

Предлагат ли НетКредит онлайн кредитиране?

Да, като клиент на НетКредит вие ще можете да се възползвате от възможността за онлайн кредитиране. Компанията оперира основно по интернет и бързите онлайн кредити са основната услуга, която финансовата институция предлага. Парите ще получите по банков път или при посещение в клон на EasyPay.

Как и къде мога да погася своите задължения към НетКредит?

За да погасите своя заем към НетКредит, вие имате две различни възможности. Едната е да посетите клон на EasyPay, където да изплатите сумата. Ако пък предпочитате, пред вас има и още една възможност, която е и по-удобна, а именно да погасите финансовите си задължения по банков път.

Какви са предимствата на НетКредит?

Предимството на НетКредит е, че отпада нуждата от посещение на офис и от попълване и подписване на цял куп хартиени документи. В НетКредит всичко става изцяло онлайн от дома или офиса. Единственото от което се нуждаете е компютър и разбира се достъп до интернет. Сред предимствата е ясната политика и големия брой доволни клиенти, което е достатъчно добър показател.

Какви са недостатъците на НетКредит?

Недостатък е, че ако не работите има голяма вероятност да получите отказ при молба за заем.

Колко пари ще трябва да върна на 399 лева заем?

Ако изтеглите заем в размер на 399 лева за 30 дни ще дължите лихва от 123 лева и 70 стотинки. За допълнителна информация, моля свържете се със служители на компанията.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Поради факта, че компанията работи онлайн и предлага своята услуга на интернет потребителите, които отговарят на съответните условия, НетКредит може да се опише като компания, която е в изключителна близост до потребителите. Какво повече от това просто да седнеш пред компютъра у дома и да изтеглиш заема, който ти е нужен?

(10/10)

Онлайн присъствие

Компанията има много силно онлайн присъствие и е много лесно разпознаваема на българския кредитен пазар. Финансовата институция оперира основно онлайн, като кредити се теглят и изплащат по банков път или в клонове на EasyPay.

(10/10)

Лихви

Лихвите са в нормални норми. За да разберете точно каква сума ще трябва да върнете, консултирайте се със служители на кредитната компания. Не се колебайте да задавате въпроси, защото в това няма нищо неудобно. Попитайте директно колко пари ще трябва да върнете срещу съответната сума като помолите да ви кажат общата сума, която включва абсолютно всички разходи по кредита.

(8/10)

Разнообразие от продукти

НетКредит предлага добро разнообразие от кредитни продукти. На разположение на техните клиенти са както бързите заеми до заплата, които можете да изтеглите в произволен размер до 500 лева, така и потребителските кредити, които достигат размери до 1500 лева.

(8/10)

Целева аудитория (обхват)

Целевата аудитория на НетКредит са работещите хора на възраст между 18 и 65 години, които желаят да намерят решение на краткосрочни финансови затруднения.

(8/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване обикновено са доста кратки – в рамките на 30 дни. Въпреки това има и много изключения. Такъв пример може да се даде със заемите в по-големи размери, например тези в размер до 1500 лева, които кредитополучателите могат да погасяват на вноски и в рамките на по-дълъг период от време, в случая до една година.

(9/10)

Бързина при отпускане на заема

В рамките на броени минути след кандидатстване вашата молба за заем ще бъде разгледана и вие ще получите отговор дали сте одобрени, или не. Кредитната компания е една от най-бързите на българския пазар за кредити като цяло.

(10/10)

Обща оценка: (9/10)

4.7/5 - (39 votes)
Публикувано в Кредитни компании