Minizaem

minizaemКои са Мини Заем?

Мини Заем е юридическо лице под името „Изи Финанс“ ООД. Специализира се в отпускането на бързи кредити, по-специално под формата на микрокредитиране и така популярните през последните години бързи заеми до заплата.

Какви продукти предлагат?

Както споменахме, Мини Заем предлагат бързи кредити предимно в малки размери от 50 до 500 лева. Компанията предлага също така и потребителски заеми с по-големи размери и по-дълги срокове на погасяване. те могат да достигнат до 1500 лева.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на Мини Заем са всички хора на възраст над 18 години, които имат някаква форма на редовни доходи, без значение дали от работна заплата, пенсия, наем или друг източник. От услугите на компанията се възползват хора от всички възрасти от цялата страна, което е резултат от голямото удобство в ползването на услугите на Мини Заем.

Предлагат ли Minizaem онлайн кредитиране?

Мини Заем са специализирани в онлайн кредитирането. Всъщност начините за кандидатстване са основно чрез интернет, но е възможно също така да кандидатствате и със SMS или с обаждане по телефона. Това създава много голямо удобство на потребителите и на практика премахва нуждата да излизате от комфорта на своя дом.

Как и къде мога да погася своите задължения?

Задълженията си към Мини Заем можете да погасите в определените срокове по банков път, както се процедира обикновено с онлайн кредитите, както и с посещение на клон на EasyPay на територията на цялата страна.

Какви са предимствата на Мини Заем?

Едно от основните предимства на Мини Заем е бързината, с която работи компанията. При кандидатстване ще отнеме не повече от 1 час да разберете дали сте одобрени за получаване на заем, или не. Ниските лихви също са предимство, което не е за пренебрегване. Тук трябва да отбележим също и факта, че можете да удължавате сроковете на вашия заем 10 пъти по 30 дни за заемите до заплата и до 720 дни при потребителските кредити с размер до 1500 лева.

Какви са недостатъците на Мини Заем?

Недостатък е това, че като цяло компанията не е склонна да отпуска заеми на хора, които не могат да докажат редовни доходи, но това е съвсем нормална и общоприета пркатика.

Колко пари ще трябва да върна, ако ползвам кредит от Мини Заем?

Ако изтеглите кредит в размер от 1000 лева за срок от 10 месеца, трябва да очаквате лихва за периода от 181 лева и 50 стотинки. Съветваме ви преди да теглите заем да се уверите лично за цялата сума по кредита чрез предварителен телефонен разговор със служители на компанията, които задълбочено ще ви разяснят за какво точно става въпрос, така че за вас да бъде много по-лесно да вземете своето решение.

Освен всичко останало, Мини Заем предлага и куп други предимства, например възможността да се възползвате от специални отстъпки, ако сте погасили предишните си задължения на време. Всяко изплатено в срок задължение към Мини Заем повишава вашия кредитен рейтинг.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Мини Заем е само на една ръка разстояние от своите клиенти, тъй като за кандидатстването се иска единствено да попълните нужната за това форма в интернет или просто да се обадите по телефона в компанията. Не е нужно да ходите никъде, а всичко ще ви отнеме броени минути.

(10/10)

Онлайн присъствие

Компанията, не само че предлага достатъчно лесна възможност за онлайн кредитиране, но и улеснява своите клиенти с взимането на решение, тъй като предлага подробна и богата информация за себе си и своята дейност в страницата си в интернет. Това е особено важно, особено за компаниите, чиято дейност се развива основно онлайн.

(10/10)

Лихви

Лихвите са в разумни граници, а начинът, по който се формират, е ясно обяснен с цел да улесни евентуалните кандидати за заем. Предлагат се нагледни примери, които посочват колко ще дължите при определена изтеглена сума.

(9/10)

Разнообразие от продукти

Мини Заем предлагат два основни продукта, които могат да варират от случай до случай в зависимост от конкретните желания на клиента. Като цяло обаче компанията предлага два типа заем.

Първият тип са бързите заеми до заплата, който са изключително полезни при внезапно появила се необходимост от пари или при забавяне на работна заплата. Тези заеми са в по-малки размери и с по-кратки срокове.

Втората възможност е различно. Тук става дума за потребителски кредити в много по-големи размери, както вече споменахме до 1500 лева, които са придружени с много по-дълги срокове за погасяване.

(8/10)

Целева аудитория (обхват)

Minizaem има широка аудитория, а кредитните продукти могат да бъдат полезни на много широк кръг хора. Всеки който има валидна лична карта и доходи на редовна база може да кандидатства за заем, а вероятността да бъде одобрен при условие, че отговаря на тези изисквания е много голяма.

(9/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване са гъвкави и обикновено са съобразени с типа заем. Логично, кредитите до заплата идват при вас с много по-кратки срокове, в които трябва да бъдат погасени, но това е нормално, особено предвид по-малките размери на заемите о този сорт. При потребителските кредити нещата са много по-различни, а сроковете могат да са много по дълги.

(9/10)

Бързина при отпускане на заема

При кандидатстване ще бъдат нужни броени минути за обработване на вашата заявка, а отговор от компанията ще получите най-много до един час. Работното време на компанията е от понеделник до петък, а часовете са от 9:30 до 18;00.

(10/10)

Обща оценка: (9,29/10)

4.6/5 - (38 votes)
Публикувано в Кредитни компании