Микро Кредит

microcreditКои са Микро Кредит?

Микро Кредит е компания, специализирана в сферата на бързото кредитиране. Ползва се с отлична репутация и голям брой офиси на територията на цялата страна (над 60 офиса).

Какви продукти предлагат в Микро Кредит?

Микро Кредит предлагат висококачествен продукт от сферата на бързото кредитиране. Компанията има основно две предложения.

– Първото се нарича CrediHome. За целта трябва да се обадите по телефона. Ще ви посети у дома служител на компанията и заедно ще попълните нужните документи. Ако ви одобрят ще получите парите до 24 часа. Този вид заем е без поръчители и без обезпечение в размер между 200 и 1500 лева.

Този кредит се изплаща на равни вноски в продължение на 36 месеца. Другата възможност е да кандидатствате за CrediHome+, който се отличава основно с по-кратките си срокове, които са до 2 месеца. Също се изплаща на равни вноски.

– CrediGo е втората възможност пред потенциалните клиенти. Този тип кредит се отпуска при посещение на място в офис на компанията. Предимството е, че след одобрение ще получите средствата до един час, докато при CrediHome срокът е по-голям – до около 24 часа. В този случай минималната сума нараства на 600 лева, а максималната е двойно по-голяма – достига до 3000 лева. Сроковете за погасяване са до 12 месеца.

Кои са техните клиенти?

За да кандидатствате за заем в Микро Кредит, вие трябва да отговаряте на някои условия. Трябва да сте български гражданин и да имате редовни доходи, без значение заплата или пенсия.

Предлагат ли Микро Кредит онлайн кредитиране?

Микро Кредит не предлага онлайн кредити. За да получите заем от компанията, вие трябва да се свържете с консултант на Микро Кредит по телефона или да посетите офис на финансовата институция. За сметка на това, ако желаете, парите могат да ви бъдат преведени по банков път както е при онлайн заемите.

Как и къде мога да погася своите задължения?

Можете да изплатите кредитните си задължения към Микро Кредит в един от многобройните офиси на компанията в страната, както и по банков път, ако това е по-удобно за вас. Бихте могли да потърсите и съдействие от кредитен консултант.

Какви са предимствата на Микро Кредит?

Едно от основните предимства на компанията е добрата и репутация и многобройните доволни клиенти от всички точки на България. Известни са с приемливите си лихви и коректно отношение към клиентите.

Какви са недостатъците на Микро Кредит?

Основен недостатък на Микро Кредит е невъзможността да направите всичко по интернет. Въпреки това можете да избирате от други опции, като например да кандидатствате по телефона или на място в офис на компанията. Парите бихте могли да получите по банков път, както процедират компаниите за онлайн кредитиране, както и на място в офис на компанията.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

За да получите информация за стойността на кредитния продукт, който сте избрали, моля, свържете се със служител от компанията на националния телефон 0700 14 200 или посетете най-близкия до вас офис на Микро Кредит за консултация с кредитен специалист на компанията.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Офиси на Микро Кредит ще откриете на територията на цялата страна. Това прави компанията лесна за откриване, така че всеки може да посети лично Микро Кредит и да обсъди възможностите с компанията.

(9/10)

Онлайн присъствие

Микро Кредит предлага много полезна информация за себе си и за взимането на кредити като цяло на своята интернет страница. За съжаление обаче, компанията не предлага възможността да изтеглите кредит изцяло онлайн.

(7/10)

Лихви

(-/-)

Продукт

Микро Кредит е създател на високо качествен кредитен продукт. Предлага се удобството да изплащате задълженията си под формата на малки суми (месечни вноски) за дълъг период от време, което привлича много потребители.

(10/10)

Целева аудитория

Като една от най-сериозните компании, Микро Кредит има широк кръг от потребители и лоялни клиенти, а тези, които са ползвали услугите на компанията и се придържат към нейните услуги са все повече. Клиент може да бъде всеки български гражданин с редовни доходи.

(9/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване могат да са доста различни, но при някои кредитни продукти могат да достигнат до 36 месеца! Това е доста голям срок в сравнение с повечето компании на пазара.

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

Ако посетите офис на компанията и бъдете одобрени, заемът ви ще бъде отпуснат в рамките на 1 час. Ако изберете опцията за посещение на кредитен консултант във вашия дом, то тогава заемът ви ще бъде отпуснат до 24 часа.

(8/10)

Обща оценка: (8,83/10)

4.6/5 - (39 votes)
Публикувано в Кредитни компании