М.Б.Д. Финанс

mbd financeКои са М.Б.Д. Финанс?

„М.Б.Д. Финанс“ ООД е финансова институция, която е известна на финансовия пазар с марката М.Б.Д. Финанс. Компанията се радва на добро име и репутация в района на Русе и Бяла, където се намират офисите на финансовата институция. М.Б.Д. Финанс се специализира в отпускането на заеми за физически и юридически лица и предлагането на гъвкава система на усвояване на кредитите.

Какви продукти предлагат в М.Б.Д. Финанс?

М.Б.Д. Финанс предлага на своите клиенти голямо разнообразие от финансови продукти, сред които продуктите “Малък заем” в размери от 100 до 1000 лева, “Бизнес заем” с размери от 3 000 до 50 000 лева, “Делови заем” в размер от 500 до 5000 лева, “Аванс срещу заплата” в размер от 100 до 300 лева, както и “Земеделски заем”, чиято сума може да достигне до 50 000 лева.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на М.Б.Д. Финанс са както физически, така и юридически лица, които търсят гъвкаво решение на своите финансови проблеми. Клиенти на компанията са основно хора от градовете, в които финансовата институция има офиси, а именно градовете Русе и Бяла.

Предлагат ли М.Б.Д. Финанс онлайн кредитиране?

М.Б.Д. Финанс не предлага услугата онлайн кредитиране. За да изтеглите желания от вас заем от финансовата институция, вие трябва да посетите лично офис на фирмата в градовете Русе или Бяла, където да кандидатствате. Ако бъдете одобрени, можете да получите сумата по своя кредит на място в офиса на компанията или пък да поискате да ви бъде преведен по банкова сметка.

Как и къде мога да погася своите задължения към М.Б.Д. Финанс?

За да можете да погасите вашите финансови задължения към М.Б.Д. Финанс, вие трябва да посетите офис на компанията в градовете Русе или Бяла. Ако пък предпочитате и е по-удобно за вас, бихте могли без проблем да изплатите кредита си и по банков път.

Какви са предимствата на М.Б.Д. Финанс?

М.Б.Д. Финанс се гордее с възможността на компанията да реагира гъвкаво спрямо нуждите и желанията на своите клиенти, което я прави предпочитан партньор от всеки, който се нуждае от финансиране.

Какви са недостатъците на М.Б.Д. Финанс?

Недостатък на М.Б.Д. Финанс е невъзможността да получите онлайн кредит, което възпрепятства клиентите и не им позволява да получат заем без да посетят клон на финансовата институция.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите кредитен продукт “Малък заем” в размер от 1000 лева за срок от 12 седмици нещата ще изглеждат така:

  • стойност на кредита – 1000 лева;
  • стойност на лихвата – 210 лева;
  • такса разглеждане на документите за заема – 10 лева;
  • такса обслужване на заема – 10 лева
  • обща стойност на всички разходи по кредита – 1230 лева;

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Едно от малкото неудобства на М.Б.Д. Финанс е локалният характер на компанията и факта, че те е удобна по-скоро за жителите на градовете Русе и Бяла, но не и за жители на други селища в страната. Компанията задоволява напълно нуждите на своите клиенти, но само в малък периметър на територията на страната.

(8/10)

Онлайн присъствие

М.Б.Д. Финанс не предлага онлайн кредитиране, но за сметка на това в уебсайта на компанията можете да откриете изобилие от информация за дейността на финансовата институция. Това винаги е плюс, тъй като помага на потенциалния клиент да получи нужната от него информация, без да бъде необходимо да се обажда на компанията.

(8/10)

Лихви

Изключително атрактивни лихви и много висока яснота на условията. Уебсайтът на компанията предлага възможност клиентите сами да изчислят сумите, които ще дължат по обслужването на кредита, което пази потребителите от неприятни изненади в последствие.

(10/10)

Продукт

М.Б.Д. Финанс предлага голямо разнообразие от кредитни услуги според нуждите на своите клиенти. Сумите варират от съвсем дребни до значителни, което помага на хората да открият тук всичко, което им е необходимо, без да се налага да търсят услугите на други финансови институции.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица. За да може едно физически лице да изтегли заем, то трябва да притежава валидна лична карта и собствена банкова сметка.

(10/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на финансовите задължения към финансовата институция са изключително гъвкави според нуждите на клиента. Така например кредитният продукт “Малък заем”, който е един от най-популярните в М.Б.Д. Финанс, може да бъде със срок на погасяване до 27 седмици

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

При кандидатстване за заем вашата поръчка ще бъде обработена в срок по-кратък от 24 часа.

(7/10)

Обща оценка: (9/10)

4.7/5 - (44 votes)
Публикувано в Кредитни компании