Ай Еф Джи Лизинг

ifgleasingКои са „Ай Еф Джи Лизинг” АД?

Дружеството е регистрирано като финансова институция през 2012 година. То предлага бързи и гъвкави финансови решения за хора и фирми от цялата страна. Компанията има стремеж постепенно да увеличава все повече спектъра на своите услуги на територията на България.

Какви продукти предлагат в „Ай Еф Джи Лизинг” АД?

„Ай Еф Джи Лизинг” АД предлага голямо разнообразие от продукти. Тук влизат бързи кредити, потребителски кредити и бизнес кредити. Различните продукти могат да варират в много широки граници от 50 до 50 000 лева.

Така например микрокредитите от типа заем до заплата са в размери от 50 до 399 лева. Предлага се бърз кредит “Трета възраст”, който е с размер от 150 до 500 лева, кредит “Подкрепа” от 400 до 500 лева, кредит “Баланс” от 500 до 3000 лева, кредит “Стабилност” от 3000 до 10 000 лева, бизнес кредит “Развитие” в размери от 3000 до 50 000 лева, както и различни видове стокови кредити. Към продуктите на „Ай Еф Джи Лизинг” АД спада и възможността за лизинг на различни имоти, вещи и автомобили.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на „Ай Еф Джи Лизинг” АД са физически и юридически лица на територията на цялата страна. За да получи бърз заем, кандидатът трябва да е пълнолетен, да притежавате валидна лична карта и да е платежоспособен, тоест ще може да погаси своите финансови задължения.

Предлагат ли Ай Еф Джи Лизинг онлайн кредитиране?

Онлайн кредитирането се счита за едно от най-големите удобства при кандидатстването за бърз кредит. По тази причина „Ай Еф Джи Лизинг” АД предлага възможността да кандидатствате за кредит онлайн. Също така, бихте могли да кандидатствате и чрез клон на Webbroker, ако е по-удобно за вас. Парите си ще можете да получите по банков път или с пощенски запис.

Как и къде мога да погася своите задължения към „Ай Еф Джи Лизинг” АД?

Когато настъпи момента на погасяване на вашето финансово задължение към „Ай Еф Джи Лизинг” АД, вие бихте могли да изплатите необходимата сума по банков път, в избрана от вас банкова институция. Освен това, вие бихте могли да посетите офис на компанията, стига това да е по-удобно за вас. Своите кредитни задължения бихте могли да погасите също и с пощенски запис.

Какви са предимствата на „Ай Еф Джи Лизинг” АД?

Предимствата на „Ай Еф Джи Лизинг” АД са, че избирайки тази финансова институция, на практика избирате кредитна компания с огромно разнообразие от кредитни предложения за всякакъв вид нужди, без значение дали за вас, или за бизнеса ви, както и без значение от размерите на кредита, който ви е необходим.

Какви са недостатъците на „Ай Еф Джи Лизинг” АД?

Ако просрочите вашия кредит с 10 дни ще бъде начислена последна такса, а след това заемът ще бъде предаден на агенция по вземания.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите за срок от 30 дни сумата от 399 лева, вие ще дължите лихва в размер на 86,60 лева.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

С голям брой офиси на територията на цялата страна, „Ай Еф Джи Лизинг” АД е винаги близо до потреблението. Да не забравяме да кажем също и, че възможността да се теглят онлайн кредити значително доближава компанията до нейните клиенти.

(10/10)

Онлайн присъствие

„Ай Еф Джи Лизинг” АД има силно забележимо присъствие в интернет. Освен че можете да научите абсолютно всичко, което ви интересува от за компанията в нейния сайт, вие бихте могли да се възползвате и от шанса да изтеглите своя бърз заем от там без да се налага да излизате от удобството на вашия дом.

(10/10)

Лихви

Лихвите на „Ай Еф Джи Лизинг” АД са в атрактивни граници и са съизмерими с тези на повечето кредитни компании.

(9/10)

Продукт

Разнообразието от кредитни продукти меко казано е внушително. Действително компанията прави всичко възможно да покрие всички кредитни услуги, които може техните клиенти да потърсят.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Потенциалните клиенти на „Ай Еф Джи Лизинг” АД са хора от цяла България, които притежават доходи, с които да покриват разходите по желания от тях заем. Компанията е много либерална и гъвкава в своята оценка и всеки клиент се преценява индивидуално.

(10/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на кредита могат да варират в широки граници и всичко зависи от типа заем и предпочитанията на клиента. При микрокредитирането (заемите до 399 лева) се наблюдават по-кратки срокове – до 45 дни. При кредит Развитие, който може да е в доста по-големи размери, срокът на погасяване може да достигне 5 години.

(9/10)

Бързина при отпускане на заема

Компанията предлага бързина и удобство при кандидатстване. Заявката ви за теглене на кредит от „Ай Еф Джи Лизинг” АД ще бъде обработена в рамките на 24 часа след попълване.

(7/10)

Обща оценка: (9,29/10)

4.7/5 - (41 votes)
Публикувано в Кредитни компании