И Заем

izaemКои са И Заем?

И Заем („Финансова Къща Планета Финанси“ АД) е юридическо лице със седалище в град София, България. Това е лицензирана финансова институция, която се специализира в отпускането на бързи заеми. Финансовата компания притежава удостоверение номер BGR00066 издадено от БНБ.

Какви продукти предлагат в И Заем?

И Заем предлага бързи заеми в предимно малък размер, които могат да варират от 200 до 1500 лева. Що се отнася до сроковете за погасяване, те се движат в рамките от 9 до 34 седмици. Заемите, които компанията предлага, се изплащат на равни седмични вноски, което ги прави по-лесни за погасяване дори и с хора, които имат по-ограничени финансови възможности.

Кои са техните клиенти?

Клиент на И Заем може да бъде абсолютно всеки български гражданин, който е навършил възрастта от 18 години и притежава валидна лична карта. Заем могат да получат всички, включително и по-възрастни кандидати, тъй като, за разлика от повечето кредитни компании, в И Заем няма възрастови ограничение.

Предлагат ли И Заем онлайн кредитиране?

Компанията не предлага възможността да се изтегли от там кредит онлайн. За да изтеглите заем трябва да посетите офис на компанията или да се срещнете лично с кредитен консултант. Въпреки това, макар че не предлага онлайн кредитиране, И Заем предоставя богата информация за себе си и своята дейност в интернет, което привлича много клиенти.

Как и къде мога да погася своите задължения?

Задълженията си към И Заем можете да погасявате в офис на компанията (И Заем има представителства в почти всеки по-голям български град) или чрез кредитен консултант, според това кое е по-удобно и удачно за вас.

Какви са предимствата на И Заем?

Едно от предимствата на И Заем е възможността за удължаване на сроковете на погасяване на вашите финансови задължения към компанията, в случай че се нуждаете от това. Друго предимство е широкият кръг хора, които могат да кандидатстват за заем и по-малкото ограничения, включително възрастови такива.

Какви са недостатъците на И Заем?

Сред недостатъците е невъзможността за теглене на втори заем едновременно с този, който вече имате. Освен това компанията на предлага възможността за онлайн кредитиране.

Колко пари ще трябва да върна?

За да получите информация за сумите, които ще трябва да погасите при желания от вас кредит, моля, свържете се с консултант на фирмата. Така ще можете да получите ценна и важна за вас информация, която ще ви бъде от голямо значение при правенето на разумен и рационален избор.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

И Заем имат представителства в почти всеки по-голям град на България. Това прави компанията лесно достъпна за голяма част от българското население, тъй като офисите на финансовата институция са много равномерно разпределени по територията на цялата страна. Без значение къде се намирате, то със сигурност някъде близо в района на вашето населено място трябва да има офис на И Заем.

(8/10)

Онлайн присъствие

Компанията предлага доста информация за своята дейност в своя сайт, но не съществува възможност за онлайн кредитиране, което е доста търсено и атрактивно напоследък, особено сред по-младите и заети хора, които нямат време да излизат и трудно успяват да сместят своите ангажименти.

(6/10)

Лихви

За да получите коректна и важна за вас информация относно вашите лихви и това каква сума ще дължите при изтегляне на нужния ви заем, обърнете се към кредитен консултант или посетете най-близкия офис на И Заем.

(0/0)

Продукт

Компанията предлага висококачествен продукт и оставя след себе си голям брой доволни клиенти. Разумните срокове и лихви карат хората да се връщат отново и се възползват повторно от техните услуги.

(8/10)

Целева аудитория (обхват)

Близостта до потребителите и факта, че дружеството има офиси във всеки по-голям български град, както и факта, че се предлагат кредити единствено срещу лична карта, прави И Заем компания с много голям обхват на пазара. Услугата, която компанията предлага, може да бъде полезна на един изключително широк кръг от хора.

(9/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на кредитните задължения варират от 9 до 34 седмици. Това показва, че компанията има гъвкави предложения, но все пак се концентрира по-скоро върху краткосрочното кредитиране.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

И Заем гарантира бързина и експедитивност в процеса на кредитиране. Компанията обещава, че кандидат кредитополучателите ще получат своя заем до 2 часа след кандидатстване.

(9/10)

Обща оценка: (8/10)

4.5/5 - (60 votes)
Публикувано в Кредитни компании