Фреш Кеш

freshcashКои са Фреш Кеш?

Фреш Кеш е търговска марка на Евролизинг ЕАД. През последните години марката се е превърнала в синоним на качествено и бързо микрокредитиране.

Какви продукти предлагат във Фреш Кеш?

Компанията предлага да основни пакета в сферата на микрокредитирането. Единият се нарича “ФрешКеш Стандарт”.

Той предлага малки суми от 150 до 399 лева. Според вашите предпочитания този кредитен продукт може да се погаси под формата на 2, 4 или 6 равни месечни вноски. Втората възможност се нарича “ФрешКеш 15”. Тук сумите също са от 150 до 399 лева. Това което отличава този кредитен продукт обаче е системата на погасяване. При “ФрешКеш 15” заемът се погасява на равни вноски на всеки 15 дни. Вие избирате дали това да стане под формата на 2, 4 или 6 вноски.

Ако се интересувате от кредит, за който не е нужно да излизате от вашия дом, тогава на разположение е “ФрешКеш Разстояние”. Той предлага суми от 100 до 399 лева. Освен микрокредитиране, компанията предлага още възможности за стоков лизинг и целево финансиране.

Кои са техните клиенти?

За да получите заем от Фреш Кеш, вие трябва да сте български граждани и да сте навършили възрастта от 18 години. Решението дали ще получите заем зависи от кредитната ви история, социални осигуровки и други, които заедно формират оценката за това дали сте надежден кандидат за заем.

Предлагат ли Фреш Кеш онлайн кредитиране?

Да, Фреш Кеш предлага специален продукт, който се нарича “ФрешКеш Разстояние”. Кандидатства се онлайн, а сумата се получава по банков път. Този тип кредит се отличава от останалите. Той се отпуска в размер от 100 до 399 лева.

За да влезе в сила се изисква да да подпишете запис на заповед. Този документ ще бъде доставен до вас с куриер. След това сумата ще ви бъде отпусната след като документа е подписан. Важно е да се отбележи, че вие не дължите нищо за куриерската услуга.

Как и къде мога да погася своите задължения към Фреш Кеш?

Задълженията към Фреш Кеш се погасяват по банков път или в офис на компанията в посочените срокове. Ако сте клиенти на Фреш Кеш и ползвате услугата “ФрешКеш Разстояние” дължимата сума се погасява на веднъж в рамките на 30 дни.

Какви са предимствата на Фреш Кеш?

Голямо предимство на Фреш Кеш е, че при теглене на заем вноските по вашия кредит не подлежат на промяна и ще се запазят за целия период на договора. Компанията предлага малки суми за кратки срокове от време с изгодни лихви и условия.

Какви са недостатъците на Фреш Кеш?

Недостатък на компанията е, че ако имате нечиста кредитна история има твърде голяма вероятност да ви бъде отказан заем.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите сумата от 399 лева за срок от 30 дни, вашата лихва ще е 78,80 лева, но тук трябва да кажем също, че от всяка изтеглена от вас сума се удържат по 25 лева от компанията.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Продукта “ФрешКеш Разстояние” помага на хората да бъдат само а една ръка разстояние от кредитната компания, без значение в кое населено място се намират.

(10/10)

Онлайн присъствие

Компанията предлага достъпна информация за себе си на своята интернет страница. Има изложена таблица с примери за това какво ще дължите при определени срокове и суми, които сте изтеглили. Освен това се предлага и онлайн кредит, документите за който ще ви бъдат доставени с куриер във всяка част на България.

(10/10)

Лихви

Компанията предлага разумни лихви, а условията за редовните лоялни клиенти са дори още по-привлекателни.

(9/10)

Продукт

Фреш Кеш предлага висококачествен кредитен продукт със специализация в сферата на микрокредитирането.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Целевата аудитория обхваща всички български граждани, които са над 18 години и имат добра кредитна история, без значение къде в страната с намират.

(9/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване зависят от плана, който сте избрали и от особеностите на конкретния кредитен продукт. При микрокредитирането до 399 лева сроковете са най-дълги при “ФрешКеш Стандарт” и достигат до 180 дни. Съществуват някои опции за удължаване на сроковете на погасяване на заема.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

Одобрението за кредит се получава до един час след кандидатстване, а сумата ще ви бъде изплатена в офис на компанията или по банков път до 24 часа след като сте били одобрени.

(7/10)

Обща оценка: (9/10)

4.5/5 - (63 votes)
Публикувано в Кредитни компании