Фрий Заем

freezaemКои са Фрий заем?

Фрий заем е известна търговска марка, собственост на „CRESCO GROUP“ s.r.o., Чехия. Компанията е много популярна на българския пазар за микрокредитиране без обезпечение. Клиентите на компанията могат да са всякакъв тип хора, без значение от техните финансови възможности и социален статус.

 

Какви продукти предлагат във Фрий заем?

Фрий заем предлага на своите клиенти кредитен продукт от типа бърз заем. Сумите могат да варират в размер от 50 до 700 лева и срок на погасяване от 5 до 45 дни. Компанията се е специализирала в микрокредитирането, което и позволява да достигне съвършенство в предлагането на този продукт. Както се казва, по-добре да се концентрираш върху предлагането на ограничено количество услуги, но да се постараеш да достигнеш най-високо ниво на тяхното реализиране.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на Фрий заем са хора от цялата страна, които са на възраст между 18 и 70 години и имат добра кредитна история. Това са хора, които търсят бързо решение на финансови проблеми от краткосрочен характер. Този тип заем е познат под името бърз заем до заплата. Характерна особеност е, че Фрий заем отпускат кредити и на майки в майчинство, на пенсионери, на безработни и на всякакви други групи хора, за които при нормални условия е по-трудно да успеят да получат кредит.

Предлагат ли Фрий Заем онлайн кредитиране?

Да, кредитната компания предлага услугата онлайн кредитиране на своите клиенти. Това е изключително удобство, което ви помага да изтеглите кредит без да излизате от своя дом. Парите ще ви бъдат преведени по банков път или ще ви бъдат отпуснати от най-близкия клон на EasyPay в страната..

Как и къде мога да погася своите задължения към Фрий заем?

Своите задължения към Фрий заем бихте могли да погасите по банков път в опоменатите в договора срокове.

Какви са предимствата на Фрий заем?

Най-голямото предимство на бързия заем до заплата е, че на практика за него може да кандидатства абсолютно всеки и то без значение дали имате доходи към момента, или не. На практика за бърз заем до заплата може да бъде одобрен почти всеки. След одобрение с вас ще се свърже човек от отдела за обслужване на клиенти на Фрий заем. След като уточните подробностите, вие ще получите парите си по банкова сметка.

Какви са недостатъците на Фрий заем?

Компанията не предлага възможности за удължаване на вашия заем, нито пък за теглене на друг заем преди да сте погасили настоящия си.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите сумата от 360 лева за срок от 30 дни, вашата лихва ще е 12,17 лева. ГПР е равен на 49,85%.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Фрий заем се гордее с това, че благодарение на своята онлайн услуга за кредитиране компанията е до вас на практика във всяко кътче на България.

(10/10)

Онлайн присъствие

Компанията има солидно онлайн присъствие, предлага достатъчно информация за себе си и своята дейност на интернет страницата си и предлага възможността клиентите да се възползват от техните кредитни услуги онлайн.

(10/10)

Лихви

Лихвите, които Фрой заем изисква, са в приемливи норми и са сравнително доста изгодни за потребителите. Разбира се, онлайн бързите заеми се различават от банковото кредитиране, но пък компанията предлага удобство, бързина и гъвкавост.

(9/10)

Продукт

Фрий заем се специализира в предлагането на бързи заеми до заплата. Това са кредити в малки размери и със срок на погасяване до 45 дни, което ги прави изключително удобни при неочаквано възникнали финансови проблеми, особено такива от комунално битов характер, които всички ние имаме в ежедневието си.

(9/10)

Целева аудитория (обхват)

Потенциалните клиенти на Фрий заем са един много широк кръг от хора в страната. Те могат да са от всяко населено място, с всякакъв социален статус и от всички възрасти в рамките между 18 и 70 години.

(9/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване на вашите задължения към финансовата институция варират в рамките на 5 до 45 дни, в зависимост от това какъв срок се пожелали.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

Вашата заявка за бърз заем ще бъде обработена в рамките на 10 минути след кандидатстване, а заемът ще получите след като уточните допълнителните подробности по телефона с консултант от компанията.

(10/10)

Обща оценка: (9,29/10)

4.6/5 - (69 votes)
Публикувано в Кредитни компании