Финанс Холд

finholdКои са Финанс Холд?

„Финанс Холд България” е регистрирано от БНБ с удостоверение № BGR000202. Основната дейност на компанията е свързана с кредитирането и по-специално с отпускането на ипотечни кредити.

Какви продукти предлагат във Финанс Холд?

„Финанс Холд България” предлага ипотечни бързи кредити в широки граници. Например най-ниската сума, за която можете да кандидатствате при нас е 5000 лева, а най-голямата е 200 000 лева. При ипотекирането вашето жилище си остава ваша собственост. Сумата по кредита е между 30 и 50% от стойността на имота, който използвате за ипотеката. В седемдневен срок след връщането на заема ипотеката се заличава.

Кои са техните клиенти?

Клиентите на Финанс Кредит са различни хора и фирми от различни градове в България. Много от клиентите на компанията са хора, на които вече е било отказано да изтеглят банков кредит и тази финансова институция се явява последната им надежда. За да бъдете клиент на компанията е достатъчно да имате валидна лична карта и да предлагате обезпечение на заема, който искате да получите.

Предлагат ли Финанс Холд онлайн кредитиране?

Да, Финанс Холдинг предлага онлайн кредитиране. За заем бихте могли да кандидатствате по интернет, а след това да получите парите си по банков път. За тези, които са на “вие” с интернет и новите технологии, има и други възможности, например посещение в офис на компанията или кандидатстване по телефона.

Как и къде мога да погася своите задължения към Финанс Холд?

Финансовите си задължения към кредитната компания бихте могли да погасите бързо и лесно по банков път или пък в някой от клоновете на EasyPay в страната.

Какви са предимствата на Финанс Холд?

Предимствата на Финанс Холд са различни. Едно от тях е, че хора, на които вече е бил отказан банков заем, могат да кандидатстват за кредит и има реална вероятност да бъдат одобрени. Освен това не е нужно да доказвате своите доходи. Компанията събира тази информация по-скоро информативно и това не е основният критерий, който да определи дали да получите кредит или не.

Какви са недостатъците на Финанс Холд?

Няма възможност да се тегли повече от един кредит преди да е погасен предишния, както и няма възможност сроковете за погасяване да бъдат удължавани по желание на клиента.

Колко пари ще трябва да върна?

За да можете да получите пълна и подробна информация за сумата, която ще трябва да върнете на Финанс Холд, моля обърнете се директно към кредитната компания, от където ще получите информация по тези и други важни въпроси, които биха могли да ви интересуват.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Финанс Холд имат офиси в някои от най-големите градове в България, което ги доближава максимално до техните клиенти. Офиси има в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други.

(7/10)

Онлайн присъствие

Компанията предлага на своите потребители доста информация за себе си и своята дейност на своята интернет страница. Ако считате, че информацията за кредитите и за погасителните вноски, които ще трябва да изплащате ако евентуално решите да се възползвате от техните услуги, е недостатъчна за да можете като потенциален клиент да вземете окончателно решение, обърнете се към служители на Финанс Холд и им задайте въпросите, които ви вълнуват.

(7/10)

Лихви

Както вече споменахме току що, за да научите повече информация за лихвите и цените на кредитите във Финанс Холд, моля, обърнете се директно към финансовата институция.

(0/0)

Продукт

Специалността на Финанс Холд е ипотечното кредитиране. Това е причината, поради която компанията може да отпусне на своите клиенти много по-големи заеми, от колкото почти всяка друга кредитна компания.

(7/10)

Целева аудитория (обхват)

Кредит от Финанс Холд може да попадне всеки, който може да обезпечи своя заем с ипотека. За целта трябва да притежавате жилищен имот, търговски имот, земеделски имот или парцел в някой от градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Перник или Кюстендил.

(7/10)

Срокове на погасяване

За да получите актуална информация за сроковете за погасяване на вашите задължения, моля, обърнете се към Финанс Холд.

(0/0)

Бързина при отпускане на заема

При кандидатстване за кредит от Финанс Холд, вашата заявка ще бъде обработена най-много в рамките на два часа. Не забравяйте обаче, че работното време на компанията е от 9:00 до 18:00 часа в дните от понеделник до петък.

(8/10)

Обща оценка:(7,2/10)

4.7/5 - (65 votes)
Публикувано в Кредитни компании