Еврокомерс

evromomersКои са Еврокомерс?

Еврокомерс ООД е кредитна компания, която се стреми да подпомогне чрез своите продукти клиенти, които по някаква причина не биха могли да получат банков заем. Повечето от тези продукти са предназначени за целите на бизнеса, а ако не – за по-сериозни и скъпо струващи лични нужди и проекти.

Какви продукти предлагат в Еврокомерс?

Еврокомерс ООД е кредитна институция, която се занимава основно с предлагането на продукти от сферата на ипотечното кредитиране. Заемите, които се предлагат се изисква да бъдат обезпечени с движимо или недвижимо имущество.

За сметка на това сумите са в размери, които могат да достигнат до 200 000 лева. Компанията не предлага мини заеми и микрокредити, както и заеми до заплата, което я отличава от повечето компании в сферата на бързите заеми.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица. Еврокомерс ООД предлага интересни решения за целите на бизнеса, както и кредитиране на физически лица, които по някаква причина са получили отказ при опит да получат банков заем. Клиенти на компанията са хора от цяла България, които се нуждаят от по-голям заем.

Предлагат ли Еврокомерс онлайн кредитиране?

Да, Еврокомерс ООД предлага възможността да кандидатствате за кредит онлайн или по телефона, зависи кое е по-удобно за вас. В случай на одобрение за заем, вие ще получите своя кредит по банков път.

 Как и къде мога да погася своите задължения към Еврокомерс ?

Когато настъпи момента да погасявате своите задължени към Еврокомерс ООД, вие можете да направите това по банков път, в избраната от вас банкова институция.

Какви са предимствата на Еврокомерс?

Предлага кредитиране на хора, които не биха могли да получат заем от банка по някаква причина. Ако кандидатът притежава недвижим имот, с който да гарантира, компанията може да отпусне кредит в големи размери до 200 000 лева.

Какви са недостатъците на Еврокомерс?

Недостатъците на Еврокомерс ООД са тези, че компанията не предлага повече от един заем в едно и също време. Освен това не се предлага възможност за удължаване сроковете на заема. Също така се изисква да се гарантира с движим или недвижим имот. Особеност е, че имотът може да е единствено на територията на София, Варна, Пловдив и Бургас.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите заем от 15 000 лева за срок от 60 месеца, лихвата ще е 2,8%, а размера на месечната вноска ще е 518,98 лева.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Кредитната компания работи единствено с клиенти, които притежават имоти в градовете София, Варна, Бургас и Пловдив и могат да гарантират с този имот. Иначе клиент може да бъде всеки, без значение къде живее.

(8/10)

Онлайн присъствие

Компанията предлага достатъчно информация за себе си на своята интернет страница и освен това предлага възможността да кандидатствате за заем от своя дом по интернет или по телефона.

(9/10)

Лихви

Еврокомерс ООД предлага ипотечен кредит с фиксирана лихва за целия период, без такса за кандидатстване и без оценка на вашия имот.

(7/10)

Продукт

Еврокомерс ООД се специализира в отпускането на ипотечни заеми. Ето защо за отпускането на кредита е нужно малко повече време от стандартните няколко минути в повечето кредитни компании. Това е и причината, поради която в Еврокомерс ООД може да се предложи заем в много по-големи размери, отколкото в почти всяка друга небанкова финансова институция.

(8/10)

Целева аудитория (обхват)

Клиент на компанията може да бъде всеки пълнолетен, който притежава валидна лична карта, притежава недвижим имот на територията на градовете София, Варна, Пловдив и Бургас или движимо имущество, което да може да послужи за гаранция. За ипотечен кредит в Еврокомерс ООД не може да се кандидатства с недвижим имот извън територията на изброените градове.

(7/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване на заемите варират в широки граници между 6 и 60 месеца. Еврокомерс ООД е една от кредитните компании в България, които предлагат кредити в по-големи размери и за по-дълъг период от време. Минималният срок за погасяване е 1 месец, а максималният – 5 години.

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

В работни дни Еврокомерс ООД ще обработи заявката ви в срок от 24 часа. 24 часа след вписване на ипотека ще можете да усвоите своя заем.

(8/10)

Обща оценка: (8,14/10)

4.7/5 - (66 votes)
Публикувано в Кредитни компании