Easycredit

EasycreditEasycredit е кредитна институция, която е вече от 10 години на българския пазар. Спечелила множество доволни клиенти и е от пуснала около 1 млн. кредита за този дългогодишен опит. Тя е регистрирана като администратор на лични данни и като финансова институция от БНБ още през 2006г.

Компанията се е специализирала в отпускането на бързи кредити. Има над 140 офиса в цялата страна. Услугите и са достъпни на място в офисите, по телефона, онлайн и в българските пощи – зависи изцяло от вашите предпочитания. Предлагат се няколко вида заема, които да отговарят на нуждите на различен кръг от хора, в това число и на пенсионери.

Кредит за всеки представлява възможност да изтеглите сума до 3000лв, а погасяването се извършва на седмични вноски. След обаждане по телефона или онлайн кандидатстване кредитен консултант посещава дома ви и с негова помощ се попълва формуляр, за който ви е нужна само лична карта. След одобрение можете да получите сумата до 24 часа в дома си или по Изи Карт без никакви такси и удръжки.

Кредити за пенсионери от Easycredit

Кредит пенсионер е възможност за всички хора в пенсионна възраст да получат кредитиране в размер от 100 до 1500 лв, а срокът за връщане на заема е в рамките от 3 до 12 месеца. Отново кредитен консултант ви посещава, за да ви помогне да попълните формуляра за кандидатстване и при одобрение сумата се получава в рамките на 24 в дома ви. Погасяването на вноските е на удобно за вас място с вашия консултант.

Изи месец е заем с размер от 200 до 2500лв и срок за погасяване на 4, 6 или 8 месеца. Обслужването е отново във вашия дом с удобни за вас месечни вноски. При одобрение сумата по кредита се получава в дома ви или по Изи карт без такси за отпускането му.

Вип Изи е специално създадена услуга за лоялните клиенти на Easycredit. При натрупване на 20 000 бонус точки и изявяване на желание да станете VIP клиент можете да изтеглите кредит до 5000 лв, а одобрението е само за 2 часа.

Изи макс е друг вид кредит насочен към всички работещи български граждани с минимален осигурителен доход от 600 лв, а за държавните служители 400 лв. При одобрение на заема можете да получите сумата по него в дома си или по Изи карт. Обслужването му е в удобно за вас време с вашия кредитен консултант, а вноските са двуседмични – 13, 20 или 26.

Кредити в Български пощи е възможност за всички клиенти в по-малки населени места да кандидатстват за бърз кредит от Easycredit. Кандидатства се по телефон и при одобрение парите се получават до 1 час в най-близкия пощенски клон. Има три вида заеми, които се отпускат.

„14-та заплата“ в размер от 100 до 3000лв погасява се на двуседмични вноски със срок 7, 11 или 18 периода. „14-та пенсия“ заем с размер от 100 до 1500лв и се погасява с месечни вноски със срок 3, 6 и 10 месеца.

Последната възможност за кредит от Easycredit в Български пощи се нарича Easy аванс. Той е с размер от 200 до 500 лв и се връща за 14 дена.

4.7/5 - (53 votes)
Публикувано в Кредитни компании