Credissimo

CredissimoКои са Кредисимо?

Кредисимо АД е юридическо лице. Компанията притежава лиценз от БНБ и се е специализирала в отпускането на бързи заеми. Това е без съмнение едно от най-утвърдените имена на българския пазар за бързо кредитиране днес. Това е и първата компания за бързи кредити, която е излязла на българската фондова борса.

Какви продукти предлагат?

Кредисимо предлага разнообразни възможности за финансиране. Предлагат се три основни типа заем – Кредисимо до заплата, Кредисимо плюс и Кредисимо за сметки. Най-краткосрочен е Кредисимо до заплата, който предлага суми до 500 лева за срок до 30 дни. По-голям е Кредисимо за сметки, който предлага суми до 1500 лева и до 16 месеца срок.

Най-големи са заемите Кредисимо плюс, които предлагат суми до 1500 лева за срок до 16 месеца, в границите между 100 и 1500 лева. Основно впечатление прави ниската долна граница, което прави компанията много добро решение при спешна нужда от малка по размер сума пари. При одобрение, вие можете да изтеглите своята сума пари от клонове на Fast Pay или EasyPay, както и по банков път.

Кои са техните клиенти?

Клиентите на Кредисимо са над 1 600 000 души от територията на цялата страна. От услугите на компанията могат да се възползват всички български граждани, които са на възраст над 21 години и имат редовни доходи, без значение дали става въпрос за заплата, наем, пенсия и други. Кредисимо има на практика неограничен пазар на територията на страната.

Предлагат ли Кредисимо онлайн кредитиране?

Кредит от Кредисимо можете да изтеглите от клон на Creditour и Webbroker. Компанията обаче на практика се е специализирала основно в предлагането на онлайн заеми. И не само това – Кредисимо АД е всъщност един от лидерите в областта на онлайн кредитирането в България. Това е едно от първите имена, за които се сещат много хора, когато стане въпрос за онлайн заеми. Освен по интернет, кредит от Кредисимо може да се получи и по телефона.

Как и къде мога да погася своите задължения към Кредисимо?

Задълженията си към Кредисимо можете да погасите както по банков път, така и в клонове на Fast Pay, EasyPay. Други възможности са да погасите задълженията си с карта онлайн или с помощта на CashTerminal.

Какви са предимствата на Кредисимо?

Трябва да се каже, че при Кредисимо предимствата несъмнено превишават недостатъците. Като се започне от множеството начини за получаване на заема, различните опции за неговото изплащане, разумните лихви, гъвкавите срокове и възможността за финансиране на всеки, който има доходи, дори и да не е на постоянен трудов договор. Сред предимствата е и бързината, с която компанията работи. Кредит може да ви бъде отпуснат за невероятните 7 минути!

Какви са недостатъците на Кредисимо?

Основният недостатък на Кредисимо е, че няма възможност за отпускане на кредити в по-големи размери. Отпускат се единствено по-малки суми до 1500 лева.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

Ако изтеглите сума с размер до 300 лв за срок до 30 дни, то вие ще дължите лихва от 13,71 лв. През първите 5 дни от заема има гратисен период. Ако поискате удължаване на вашия заем, то логично ще има и промяна в условията и лихвите.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Без значение къде се намирате, Кредисимо винаги е близо до вас. Това е така защото кредит от тази компания можете да изтеглите онлайн от всяка точка на страната. Същото можете да направите и с обаждане по телефона. В допълнение се предлага удобството да изтеглите заема и от клоновете на Fast Pay и EasyPay.

(10/10)

Онлайн присъствие

Не само че компанията предлага онлайн вариант за теглене на заеми, но тя набляга основно на електронното кредитиране. Освен това в страницата си в интернет Кредисимо предлагат цялата ви нужна информация за това как да изтеглите парите, от къде, как да ги погасите и какво ли още не.

(10/10)

Лихви

От към лихви Кредисимо предлага едни от най-добрите условия. Лихвите са ниски, ясно обяснени и дори разполагат с гратисен период от 5 дни след изтегляне на заема!

(10/10)

Продукти

Като разнообразие от продукти Кредисимо заема средно ниво спрямо останалите компании. Те предлагат, както вече споменахме, три основни продукта, а именно Кредисимо плюс, Кредисимо до заплата и Кредисимо за сметки, като всички те си имат своите вариации, което е съвсем нормално за кредитна компания от такава величина. Важното обаче в случая е, че макар среден по брой продукти, компанията предлага услуга с изключително високо качество.

(5/10)

Целева аудитория

Целевата аудитория на Кредисимо обхваща всеки, който има редовни доходи и е на възраст над 21 години. На практика компанията покрива нуждите на един огромен пазар, което я прави един от лидерите в България.

(9/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на заема могат да бъдат удължавани. Като цяло по-големите суми се отпускат за максимум от 16 месеца. Плюс в случая без съмнение е фактът, че можете да погасите заема в гратисен период в рамките на 5 дни.

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

Кредисимо отпускат заема, който ви е нужен, с изключителна бързина. Само 7 минути след попълване на документите ще получите обаждане от служител и парите ще са ваши.

(10/10)

Обща оценка:

(9,1/10)

4.6/5 - (54 votes)
Публикувано в Кредитни компании