Кредирект

credirect пари на време

Кредирект – какво да знаем за тях

Кредирект е българска компания, занимаваща се с отдаването на пари назаем и кредити до заплата, в допълнение с още няколко кредитни услуги и продукти.

Какво предлагат от Кредирект

Компанията разполага с две основни услуги – потребителски кредит и кредит до заплата. Първият кредит е по-широкообхватен и е насочен към всеки, който има нужда от пари назаем за кратък или по-дълъг период от време. Кредитът от заплата, от друга страна, е в максимален размер от 600 лева и е насочен към трудещите се, които имат нужда от финансиране до следващата си заплата.

Кой може да стане клиент на Кредирект

Всеки човек, който има навършени 18 години и валидна лична карта, може да стане клиент на Credirect.bg. Компанията не изисква наличието на трудов договор или постоянни доходи, което още повече разширява обхвата на хора, които могат да се възползват от услугите ѝ.

Може ли да получите кредит онлайн

Кредирект предлага възможност за онлайн кредитиране на своя сайт, като е нужно единствено одобрение от кредитен консултант. След като това се случи компанията превежда парите по банковата сметка на кредитополучателя.

Плащане на вноски – в кои обекти могат да се извършат

Има три основни начина, по които може да платите своята погасителна вноска към Кредирект. Всеки офис на EasyPay е опция за вас, а в случай че предпочитате плащането онлайн може да преведете вноската си по банков път или в сайта на ePay.bg.

Кои са предимствата на Кредирект

Компанията предлага одобрение за кредит само в рамките на 20 минути. Липсата на изискване за трудов договор и постоянен доход са огромно предимство пред останалите кредитни компании, тъй като позволяват на много по-широк кръг от хора да кандидатстват и да получат пари назаем.

Възможността за онлайн кредитиране също добавя допълнително удобство към услугата.

Недостатъците

Компанията не разполага с мрежа от офиси, което би затруднило клиентите, които предпочитат живия контакт. Липсва и видима възможност за определяне на гъвкав график, който да е удобен за клиентите.

Колко трябва да върнете

Лихвата на изтегления заем се начислява спрямо погасителния период. Колкото по-дълъг е той, толкова по-голяма става тя. В сайта на компанията може да видите подробно колко лихва се начислява спрямо сумата и периода на погасяване.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Сайтът на Кредирект е изключително достъпен и позволява възможност за получаване и погасяване на кредит изцяло онлайн и по банков път. Липсата на физически офиси, обаче, затруднява комуникацията и създава липса на жив контакт между клиентите и самата фирма.

(7/10)

Онлайн присъствие

Сайтът на компанията е много добре подреден и структуриран, а дизайнът е повече от стилен. Всеки клиент има възможността да се информира за услугите на компанията, както и за неща, които го интересуват пряко.

(10/10)

Лихви

Спрямо останалите конкуренти в този бранш, Кредирект предоставя достъпни и поносими лихви.

(9/10)

Продукт

Кредирект предоставя два основни продукта, които обаче обхващат сериозен сегмент от потребителите. Има възможност как за кредит до заплата, така и за обикновен кредит с възможност за погасителен план до 18 месеца.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Всеки навършил 18 години и притежаващ лична карта, може да кандидатства за бърз кредит от Кредирект. Липсата на изискване за трудове договор и постоянен доход правят услугите на тази компания изключително достъпни на фона на редицата изисквания при повечето други кредитни компании.

(10/10)

Срокове на погасяване

Гъвкавостта, която Кредирект предлага на своите клиенти, е на средно ниво. Максималният времеви интервал за погасяване на кредит е 18 месеца и няма възможност за седмично или двуседмично погасяване.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

Това е една от най-силните страни на тези кредитна компания. Кандидатствайки за кредит през сайта на Кредирект, вие ще бъдете одобрени в рамките на 20 минути, след което вече може да получите своите пари по банков път. Това е значително по-бързо от 90% от конкурентите ѝ в бранша.

(10/10)

Обща оценка: (9,14/10)

Публикувано в Кредитни компании