Credilend

kredilendКои са Кредиленд?

„Кредиленд“ ЕООД е юридическо лице, което е известно на българския кредитен пазар с марката Кредиленд. Компанията предлага бързи заеми на своите клиенти. Кредиленд не изисква обезпечение или поръчителство. Достатъчно е да притежават валидна лична карта.

Какви продукти предлагат в Кредиленд?

Кредиленд предлага на своите клиенти четири различни вида продукти. Минималната сума, която може да се изтегли е 100 лева, а максималната е 3000 лева (без ипотека) и 20 000 лева (с ипотека).

  • Първият тип кредит е Кредит Аванс. Този тип кредит предлага финансиране в размер до 380 лева и със срок за погасяване до 1 месец.
  • Вторият тип кредит е Кредит Пенсионер. Тук можете да кандидатствате за по-големи суми в размер до 1500 лева и срокове на погасяване до 18 месеца.
  • Третият тип продукт, който компанията предлага, се нарича Потребителски Кредит. Той е в размер до 3000 лева, но е с по-кратки срокове за погасяване от Кредит Пенсионер. Трябва да се погаси до 12 месеца.
  • Четвъртият тип продукт, който можете да откриете в Кредиленд, е Ипотечен Кредит. Тук се отпускат големи суми в размер до 20 000 лева и срок за погасяване до 24 месеца.

Кои са техните клиенти?

Клиентите на Кредиленд са от различни възрасти и от различни части на страната. Тези, които са по-онлайн ориентирани, предпочитат да теглят своите заеми по интернет, докато тези, които предпочитат класическия начин с посещение в офис, могат да открият офиси в много градове на територията на Южна България.

Предлагат ли Credilend онлайн кредитиране?

Да, Кредиленд предлага възможността да изтеглите своя заем онлайн и да получите парите по банков път.

Как и къде мога да погася своите задължения към Кредиленд ?

Задълженията си към Кредиленд можете да погасите в офис на компанията или ако предпочитате можете да направите това по банков път.

Какви са предимствата на Кредиленд?

Разнообразието от продукти, които са подходящи за различни целеви групи са едно от най-големите предимства на компанията.

Какви са недостатъците на Кредиленд?

Компанията не предлага възможността да изтеглите повече от един заем в същото време.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите 380 лева за срок от 1 месец, то сумата, която ще дължите е 392,60 лева.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Със своето затвърдено онлайн присъствие, компанията е на една ръка разстояние от своите потребители. Ако обаче желанието ви е да изтеглите своя заем в офис на компанията, вие можете да откриете Кредиленд в градовете Бургас, Ямбол, Стара Загора, Сливен, Димитровград, Айтос, Хасково, Нова Загора, Карнобат и Казанлък.

(10/10)

Онлайн присъствие

Ако търсите онлайн кредит, можете да го откриете в Кредиленд. Компанията предлага възможността да кандидатствате по интернет и след това да получите парите си по банков път. Ако пък предпочитате, бихте могли да кандидатствате и да получите своя заем на място в офис на финансовата институция.

(10/10)

Лихви

Лихвите на Кредиленд не се отличават особено от тези на другите финансови институции от този тип. Така например, ако изтеглите Кредит Аванс в размер на 380 лева за 1 месец (този кредит не се предлага с опция за по-дълъг срок), вие ще трябва да връщате 392,60 лева.

(9/10)

Продукт

Компанията предлага добро разнообразие от продукти, което на практика задоволява изискванията на една много голяма част от хората, които се нуждаят от заеми, без значение от тяхната възраст и социален статус.

(9/10)

Целева аудитория (обхват)

Кредиленд се стреми да обхване не само един сегмент, но по-голямата част от обществото като целева аудитория. По тази причина компанията предлага различни типове заеми за различни типове хора. Предлагат се от най-малките суми, чиято цел е да се покрият внезапно възникнали случайни разходи в малки размери до по-големи суми в размер от няколко хиляди лева.

(9/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване в Кредиленд варират в широки граници. Най-малките суми до 380 лева трябва да се погасят до 1 месец. По големите потребителски заеми са със срокове на погасяване до 12 месеца, без значение дали ги погасявате под формата на седмични, или месечни вноски. Изключение прави кредитът Пенсионер, който е с малко по-издължени срокове (18 месеца). Най-дълги са сроковете при ипотечните заеми, които достигат до 24 месеца. Важно е да се спомене, че компанията предлага възможността за удължаване на сроковете.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

За да получите одобрение за всеки един от първите три продукта (Кредит Аванс, Кредит Пенсионер и Потребителски Кредит), ще отнеме не повече от 20 минути в работно време. Единствено при продукта Ипотечен Кредит може да отнеме до 24 часа след кандидатстване за да се прецени дали сте одобрени или не.

(10/10)

Обща оценка: (9,29/10)

4.6/5 - (70 votes)
Публикувано в Кредитни компании