CrediHelp

CrediHelpКои са Креди Хелп?

„Кредихелп“ ООД е юридическо лице, специализирано в отпускането на бързи заеми. Компанията има разрешително от БНБ да функционира като финансова институция от 2010 година. Има цяла верига от офиси на територията на по-голямата част от България.

Какви продукти предлагат?

Компанията е специализирана основно в отпускането на два различни вида продукти. Единият от тях е бързи заеми в размер до 399 лева и срок на погасяване до 30 дни (така нареченият “заем до заплата”), а другият е кредит от типа потребителски с размери до 2000 лева и срок на изплащане до 11 месеца.

В зависимост от вашите нужди обаче, Креди Хелп може да ви предложи наистина впечатляващо разнообразие от продукти, включително заеми за пенсионери и много други според вашите нужди и тези на вашия бизнес.

Кои са техните клиенти?

Клиентите на Креди Хелп са различни хора на възраст от 23 до 70 години. Това могат да са студенти, работещи или пенсионери, както и всякакви други хора, които имат възможност да погасят задълженията си. На практика едно от нещата, които са най-важни в Креди Хелп е добрата кредитна история на всеки клиент.

Кредитната компания се слави с това, че е много коректна със своите клиенти и именно това е причината, поради която от финансовата институция очакват същото отношение и от ваша страна. Към момента компанията е обслужила приблизително 50 000 клиенти от цяла България.

Предлагат ли CrediHelp онлайн кредитиране?

Освен че можете да изтеглите своя заем от редица градове на територията на цяла България, Креди Хелп предлага възможност да получите онлайн кредит (бърз или потребителски) във всяка точка на страната, където имате достъп до интернет.

Какви са предимствата на Креди Хелп?

Ниските лихви и разнообразието от продукти в съчетание с кратките срокове, в които ще разполагате с парите са най-голямото предимство на Креди Хелп. Освен това всички техни редовни клиенти могат да се възползват от различни промоции като например по-ниски лихви, по-кратки срокове за одобрение и цялостно по-облекчени условия.

КредиХелп се слави като компанията с най-богат набор от възможности при отпускане на кредити – по интернет, по телефона, на място в офис на компанията и дори с посещение на служител на фирмата във вашия дом.

Какви са недостатъците на Креди Хелп?

Трудно можем да говорим за недостатъци, когато става дума за Креди Хелп, но може би един от тях е липсата на офиси в някои големи градове на страната, например Варна. Голямото значение на кредитната ви история може да бъде причина за отказ, в случай че сте имали кредитни проблеми в миналото.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

Най-общо казано, ако смятате да изтеглите сумата от 300 лева за срок от 30 дни, то вие ще трябва да върнете сумата от 310 лева. Ако нещо в договора между вас и компанията не ви е ясно, от Креди Хелп напомнят, че можете да се свържете с тях без да се колебаете винаги когато се нуждаете от консултация или за да получите разяснение за нещо, което не сте разбрали.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Креди Хелп е на една ръка от търсенето. Компанията има офиси из почти цяла България. Освен това силното и присъствие в интернет напълно може да замести нуждата от посещение на офис на фирмата.

(10/10)

Онлайн присъствие

Креди Хелп има много силно онлайн присъствие, тъй като от компанията ясно осъзнават, че бъдещето на бързите заеми е в онлайн кредитирането. Това е причината, която подтиква иновативни финансови институции като Креди Хелп да работят върху своето онлайн представяне и да предлагат на своите клиенти в интернет същото, а дори и по-високо ниво на обслужване, от колкото е в състояние да предложи всяка една компания при лично посещение на неин офис.

(10/10)

Лихви

Лихвите на Креди Хелп са сред най-добрите на българския небанков кредитен пазар. Това прави компанията изключително предпочитана и конкурентна.

(10/10)

Продукти

Креди Хелп предлага чудесен избор от продукти. Те са не само много разнообразни, но и доста качествени, с което компанията си изгражда отлична репутация и добра мрежа от редовни клиенти.

(10/10)

Целева аудитория

Разнообразна целева аудитория, извън която попадат единствено най-младите хора на възраст под 23 и по-възрастните над 70 години. Компанията финансира както физически лица, така и фирми, които се нуждаят от известна сума, която да инвестират в бизнеса си.

(5/10)

Срокове на погасяване

Вие сами определяте сроковете, в които да погасите вашия заем, но това все пак става в съгласие с правилата на компанията. Така например ако изтеглите бърз заем, то вие трябва да го погасите в рамките на 30 дни. От там нататък вие ще определите дали желаете това да стане на петия, петнайстия или пък например на двайсет и седмия ден.

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

Компанията предлага изключителна бързина при отпускането на заемите. След кандидатстване ще получите отговор до 20 минути, което покрива критериите и очакванията дори и на най-взискателните клиенти!

(10/10)

 Обща оценка: (9,3/10)

4.6/5 - (66 votes)
Публикувано в Кредитни компании