Сити Кредит

citycreditКои са Сити Кредит?

София Комерс Кредит Груп“ АД притежава търговската марка Сити Кредит, която се специализира в отпускането на кредити към физически и юридически лица бързо и с гъвкави условия. Финансовата институция трупа опит в кредитирането от 2006 година на сам и има зад гърба си огромен брой доволни клиенти.

Какви продукти предлагат в Сити Кредит?

Сити Кредит предлага различни кредитни продукти, които са съобразени с нуждите на различен тип клиенти. Компанията предлага бизнес кредити в размер от 2000 до 5000 лева, ипотечни кредити в размер от 7000 до 100 000 лева, както и потребителски кредити в размер от 100 до 1000 лева.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на Сити Кредит са както физически лица, търсещи пари за покриване на елементарни нужди от ежедневието и посрещане на неочаквани финансови разходи, така и фирми, които се нуждаят от пари на момента, без значение дали с цел изплащане на заплати, покупка на материали или друга нужда.

Предлагат ли Сити Кредит онлайн кредитиране?

Сити Кредит предлага възможност да кандидатствате за заем онлайн и да получите парите си по банков път, което изключва необходимостта да посещавате офиси и да излизате от дома си. Също така, компанията предлага и възможността да кандидатствате за заем и по телефона. Ако пък желаете и не е проблем за вас, винаги бихте могли да посетите лично офис на сити кредит или да кандидатствате чрез клон на Webbroker.

Как и къде мога да погася своите задължения към Сити Кредит?

Своите задължения към Сити Кредит бихте могли да погасите в офис на компанията или по банков път.

Какви са предимствата на Сити Кредит?

Сити Кредит предлага на своите клиенти опция за удължаване на кредита при възникване на затруднения с погасяването на вноските.

Какви са недостатъците на Сити Кредит?

Недостатък на Сити Кредит е изискването да имате добро кредитно досие, което в наше време не винаги е съвсем възможно, както и да имате сключен трудов договор от поне три месеца преди кандидатстването за заем.

Колко пари ще трябва да върна?

Лихвата за 1000 лева за срок от една година: 1 503,56 лв.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

Възможността да се кандидатства за кредит по интернет прави Сити Кредит една изключително привлекателна възможност за теглене на кредит. Интернет страницата на компанията буквално пренася Сити Кредит във вашия дом когато се нуждаете от тях и от техните услуги.

(10/10)

Онлайн присъствие

Сити Кредит предлага голямо количество лесно достъпна информация за себе си, за своята дейност и за своите продукти на своята интернет страница. Компанията предлага и възможността за онлайн кредитиране, което е едно изключително удобство за потребителите на техните услуги.

(10/10)

Лихви

За да научите за Сити Кредит и лихвите, които те предлагат, моля, свържете се директно със служител на компанията или разгледайте детайлно информацията на тяхната интернет страница, където също е предоставена много подробна информация.

(9/10)

Продукт

Продуктът на Сити Кредит се отличава с различни качества, но най-отличителните от тях са разнообразие и гъвкавост. Разнообразието се състои в различните възможности за финансиране според целите и нуждите на клиента, а гъвкавостта се изразява в разнообразието от потребителски вноски и възможности за погасяване.

(8/10)

Целева аудитория (обхват)

Клиенти на Сити Кредит са хора от цялата страна, които са на възраст над 18 години. Изискванията са да имате добра кредитна история и да работите на трудов договор от поне 3 месеца към датата на кандидатстване.

(8/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване зависят от вашите нужди и от кредитния продукт, който желаете да използвате. Така например ако изтеглите потребителски кредит в размер до 1000 лева, то вашият срок за погасяване ще бъде до 1 година. Ако пък изтеглите бизнес кредит в размер до 5000 лева, то сроковете ви за погасяване ще са в рамките на 24 месеца (или 2 години). Ако искате да изтеглите ипотечен кредит в размер до 100 000 лева, погасителният срок на кредита може да достигне цели 84 месеца.

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

Сити Кредит се гордее с факта, че е една от най-бързите компании в кредитирането. Достатъчни са 20 минути за да бъде заявката ви обработена и да разберете дали сте одобрени за получаването на кредитния продукт, който ви интересува.

(10/10)

Обща оценка: (9,29/10)

4.6/5 - (72 votes)
Публикувано в Кредитни компании