Сити Корект Кредит

citycorectКои са Сити Корект Кредит?

Сити Корект Кредит е юридическо лице под името „Сити Корект Кредит” ООД. Те са специализирани в отпускането на бързи заеми и ипотечни кредити. Компанията работи офлайн и оперира в градовете Харманли, Гълъбово, Симеоновград, Любимец и Свиленград.

Какви продукти предлагат?

Както споменахме, Сити Корект Кредит се специализира основно в отпускането на два вида кредити – бързи и ипотечни. Сумите варират от 50 до 5000 лева.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на Сити Корект Кредит са главно хора, които живеят в района на градовете Харманли, Гълъбово, Симеоновград, Любимец и Свиленград. Това се обуславя от факта, че компанията не предлага кредитиране по интернет, което ограничава обхвата на действие на финансовата институция. Клиентите на компанията са предимно хора, които предпочитат офлайн финансирането и личния контакт с представител на фирмата.

Предлагат ли Сити Корект Кредит онлайн кредитиране?

Компанията не предлага опция за онлайн кредитиране. Работи се на базата на лично посещение в офиса на компанията и чрез обаждане по телефона на фирмата. Сити Корект Кредит предлага оскъдна информация за себе си в интернет и по-скоро насърчава своите бъдещи клиенти да посещават лично офисите на команията.

Как и къде мога да погася своите задължения?

Вашите задължения към Сити Корект Кредит можете да погасите в офис на фирмата, както и при кредитен консултант.

Какви са предимствата на Сити Корект Кредит?

Компанията предлага на своите клиенти услугата събиране на вноски по домовете, което е създадено с цел удобство на потребителите. Друго удобство е възможността да удължите заема, ако това ви е необходимо.

Какви са недостатъците на Сити Корект Кредит?

Недостатък на компанията е нейната локализация в по-малък географски район, обхващащ градовете Харманли, Гълъбово, Симеоновград, Любимец и Свиленград. Сред недостатъците на фирмата, ако може да се определи като недостатък разбира се, е невъзможността да изтеглите повече от един заем на веднъж. Неудобство може да представлява и невъзможността да теглите заем онлайн.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

За да получите актуална и адекватна информация за това колко пари ще трябва да изплатите срещу едномесечен заем в размер на 300 лева, моля обадете се на телефоните за контакти, които компанията предлага.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

По отношение на своето географско местоположение, може да се каже, че компанията Сити Корект Кредит е в близост до потреблението. Институцията е лесна за откриване и лесно достъпна в географския район на България, в които са локализирани нейните офиси. Фактът че не предлага онлайн кредитиране обаче, прави Сити Корект Кредит малко по-трудно достъпна за онези потенциални клиенти, които предпочитат да теглят и съответно да връщат заеми единствено по интернет.

(3/10)

Онлайн присъствие

Сити Корект Кредит не разполага с възможност за отпускане на заеми онлайн. Освен това не предлага достатъчно информация, с която да представи себе си на онази част от потенциалните си клиенти, които преди това проучват пазара онлайн.

(1/10)

Лихви

За да научите информацията, която ви е необходима относно лихвения процент и за да можете да вземете разумно решение, което да е базирано на солидна информация, ние ви препоръчваме да се обърнете към кредитен консултант или направи да се обадите на телефоните за контакти предоставени от финансовата институция. При възможност бихте могли да посетите и лично компанията в градовете, в които оперира.

(-/-)

Продукт

Подобно на повечето компании за бързи заеми, Сити Корект Кредит се специализира основно в отпускането на по-дребни суми, но въпреки това при ипотека можете да изтеглите и значително по-голям заем от по няколко хиляди лева.

(5/10)

Целева аудитория

Едно от най-големите предимства на Сити Корект Кредит е, че компанията е ориентирана към хора, които по някаква причина не могат да получат банково кредитиране, а спешно се нуждаят от пари. Условието за отпускане на заем е валидна лична карта.

(5/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на заемите са стандартни и обикновено се движат в интервала между 1 и 12 месеца, в зависимост от конкретния случай. Погасяването става в офис на Сити Корект Кредит.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

Сити Корект Кредит предлага бързина при отпускането на заеми. Обикновено ще разберете дали сте одобрени до два часа след като сте подали заявка за финансиране.

(10/10)

Обща оценка: (5,33/10)

4.7/5 - (72 votes)
Публикувано в Кредитни компании