Сити Кеш

city cash бързи заеми

Кои са Сити Кеш

Сити Кеш е кредитна компания, специализирана в отдаването на бързи пари и кредити, както и други финансови операции и кредитни продукти.

Какво може да откриете в Сити Кеш

Тази компания предлага няколко вида кредитни продукти, като разделителният фактор в три от тях се явява периодичността на погасяване. В сайта на Сити Кеш ще откриете продуктите CITYCASH седмични, двуседмични и месечни вноски. Както подсказват имената, тези кредити определят на какъв период от време трябва да се вкарват вноски. Четвъртият вид кредит е CITYCASH за пенсионери, който е специализиран в отдаването на пари назаем за пенсионери в нужда.

Кои са клиентите на Сити Кеш

Клиент на тази кредитна компания може да стане всеки човек, който е пълнолетен и притежава лична карта. Сити Кеш отпуска кредити и на хора, чиито молби към банкови институции са били отхвърлени. Както споменахме и по-нагоре, отпускат се специални заеми за пенсионери.

Онлайн кредитиране – може ли да го откриете тук

За момента CityCash.bg не предлага онлайн кредитиране, а единствено получаване на пари назаем от място. Компанията обещава, че в най-скоро време ще може да представи своите онлайн услуги.

Къде може да плащате вноските си към Сити Кеш

Когато дойде моментът да погасявате вашите вноски към Сити Кеш имате няколко варианта на ваше разположение. Първият, и най-логичен, е да платите вноската си в някой от офисите на кредитната компания. Освен това, обаче, имате възможност за изплащане на вноски и в офисите на EasyPay, а ако държите това да се случва по електронен път, може да превеждате сумите по банков път или в сайта на ePay.bg.

Защо да изберете Сити Кеш

Сити Кеш гарантира бързо одобрение за кредит само срещу лична карта. Компанията може да се похвали и с услугата за кредитиране на пенсионери, която не е толкова често срещана в този бранш.

Няколко недостатъка

Както всяка кредитна компания, Сити Кеш също има своите недостатъци. Фирмата не предлага онлайн кредитиране, което за някои хора и значим минус. Също така се изисква доказателство, че кредитополучателят е на трудов договор, за да бъде одобрен за получаване на пари назаем.

Как се начислява лихвата

Лихвата се начислява спрямо вида на кредита, който искате да получите. Компанията препоръчва лична консултация с техен кредитен консултант, който ще ви даде повече информация.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

От една страна липсата на онлайн кредитиране предразполага за по-голям личен контакт между клиентите и компанията, но от друга това ограничава хората, които нямат достъп до офис на Сити Кеш.

(7/10)

Онлайн присъствие

Компанията притежава добро онлайн присъствие, което се символизира от приятния и удобен сайт, с който разполага. Той е информативен, добре структуриран и подреден, давайки всичката нужна информация на един клиент.

(9/10)

Лихви

Лихвите са едни от най-конкурентните сред бранша на кредитните компании, което правят Сити Кеш привлекателна опция за хората, нуждаещи се от пари назаем.

(9/10)

Продукт

Продуктите на Сити Кеш са добре сегментирани и изключително гъвкави, доказателство за което са трите вида опции за погасителен план (седмичен, двуседмичен и месечен). Отделно кредитите за пенсионери са една страхотна възможност за по-възрастните да осигурят нужните си финанси в извънредна ситуация.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Сити Кеш успява да обхване напълно аудиторията в България. Техните услуги са достъпни както за всички хора навършили 18 години, така и за работещите, семейните и възрастните хора.

(10/10)

Срокове на погасяване

Сроковете са изключително гъвкави и позволяват на всеки да определи времето си за погасяване на кредита според собствените възможности.

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

Липсата на онлайн кредитиране леко забавя процеса по отпускане на заема, но е напълно възможно в рамките на един ден да подадете заявка за получаване на кредит, да бъдете одобрени и да получите нужните пари на място.

(9/10)

Обща оценка: (9,14/10)

Публикувано в Кредитни компании