Cashcredit

cashcreditКои са Кеш Кредит?

„Кеш Кредит“ ЕАД е юридически лице, което за повечето хора е известно просто като Кеш Кредит. Небанковата финансова институция е регистрирана в БНБ под номер BGR00047.

Какви продукти предлагат от Кеш Кредит?

Кеш Кредит предлага стандартна форма на бърз заем, която може да бъде модифицирана според нуждите на клиента и неговите лични предпочитания. Сроковете на предлагания продукт могат да варират в много широки граници от 1 до 18 месеца, а сумите, които се отпускат, могат да са от 200 до 2000 лева.

Кои са клиенти на Кеш Кредит?

Всеки, който е над 21 години може да бъде клиент на Кеш Кредит. Заемите са предназначени за посрещане на непредвидени разходи от случаен характер, а не за решение на дълготрайни финансови проблеми. Кеш Кредит ви предлага възможността да получите сумата, от която се нуждаете на куп и после да я погасявате на малки ежемесечни вноски.

Предлагат ли Кеш Кредит онлайн кредитиране?

Да, Кеш Кредит предлага възможността да се възползвате от опцията за онлайн кредитирането, но все пак има една подробност и тя е, че в случай на одобрение, все пак ще трябва да посетите офис на компанията или магазин на Хенди, Български пощи, Lafka и Теленор Груп, от където ще можете да изтеглите сумата, за която сте одобрени.

Как и къде мога да погася своите задължения към Кеш Кредит?

Задълженията си към Кеш Кредит можете да погасите изключително лесно, а възможностите за това са много разнообразни. Това може да стане по банков път, в офис на Хенди на територията на цялата страна, както и в клон на EasyPay.

Какви са предимствата на Кеш Кредит?

Ако трябва да обхванем предимствата на Кеш Кредит само в няколко думи, то трябва да подчертаем, че някои от думите, които най-добре описват компанията са откровеност, прямост, прозрачност и яснота. Компанията не се опитва да изглежда твърде примамлива за своите клиенти като им предлага продукти на примамливо изгодни условия. В Кеш Кредит ще видите ясно и просто реалността такава, каквато е и точно това привлича голям брой потребители при тях всяка година.

Какви са недостатъците на Кеш Кредит?

Недостатък на тази кредитна компания е, че няма как да получите парите си по банков път, тоест макар че компанията предлага услугата онлайн кредитиране, все пак нуждата от посещение на офис не отпада напълно. Друг недостатък може да е необходимостта да предоставите някаква гаранция или двама души, които да гарантират за вашия кредит.

Колко пари ще трябва да върна на 300 лева заем?

Ако изтеглите 300 лева за срок от 2 месеца, то вие ще дължите 2 вноски от по 157 лева (в случай, че предоставите две физически лица като гаранти) или 2 вноски от 196 лева при избор на опцията “кредит с гаранция”.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

За малко други небанкови кредитни институции може да се каже, че са толкова близо до своите клиенти, колкото е Кеш Кредит. На първо място, разбира се, трябва да отбележим това, че компанията предлага възможност да кандидатствате за кредит онлайн, което я прави удобна за много голям кръг от потребители.

(10/10)

Онлайн присъствие

Компанията предлага обстойна информация за себе си в интернет. Освен това предлага и възможността да получите заем след като сте кандидатствали онлайн.

(10/10)

Лихви

Кеш Кредит предлага лесно разбираема информация на своята интернет страница, от където можете да добиете съвсем ясна представа какви биха били вашите месечни вноски, ако изтеглите дадена сума за определен период от време.

Така например ако изтеглите сумата от 300 лева за срок от 6 месеца, то вашата месечна вноска ще бъде 87 лева. Това би било в случай, че предоставите някаква гаранция. Ако пък предоставите пред кредитния агент две физически лица, които да гарантират за вас, то сумата намалява на 56 лева.

(9/10)

Продукт

Кеш Кредит се е специализирала основни в отпускането на един стандартен продукт, което е позволило на компанията да се концентрира върху повишаване на качеството на услугата, която предлага.

(10/10)

Целева аудитория (обхват)

Всеки, който е на възраст над 21 години и счита, че ще може да се справи с погасителните си вноски към Кеш Креди, би могъл да кандидатства за онлайн кредит от тази компания. Оценката на всеки отделен клиент се прави на базата на множество фактори, тоест целта е да се постигне максимална обективност. Предимството е, че това позволява отпускане на заем дори на безработни хора или на жени в отпуск по майчинство, стига кандидатите да са надеждни и да могат да изплатят задълженията си.

(8/10)

Срокове на погасяване

Сроковете за погасяване на заемите към Кеш Кредит са до 18 месеца, тоест можете да изтеглите заем за срок от максимум година и половина. Характерна особеност е, че няма възможност за удължаване на срока на заема и изплащането.

(8/10)

Бързина при отпускане на заема

Компанията работи изключително бързо, което е голям плюс за избралите да търсят кредитиране от Кеш Кредит. Ако сте избрали тази фирма, бихте могли да получите становище и съответно заем в рамките на броени минути. Одобрение се получава обикновено до около 6 минути.

(10/10)

Обща оценка: (9,29/10)

4.8/5 - (70 votes)
Публикувано в Кредитни компании