Cash Box

cashboxКои са КешБокс?

КешБокс, което е финансовата услуга на „Зи-Метрикс“ АД, се специализира в отпускането на бързи кредити. Дружеството се стреми да си създаде мрежа от редовни клиенти, поради което насърчава коректните си клиенти с по-изгодни кредитни условия в бъдеще.

 Какви продукти предлагат?

КешБокс предлага на финансовия пазар конкретни продукти от определени суми, а клиентите са тези, които да преценят от какво се нуждаят. Предлагат се два вида кредитиране. Първият тип заем се нарича КешБокс и предлага суми от 150 до 2500 лева, както следва: 150, 250, 350, 500, 750, 1000, 1500, 2000 и 2500 лева.

Вторият тип кредит е специално създаден за нуждите на бизнеса и се нарича КешБокс Бизнес. В този вариант се предлагат по-големи суми от 1000 до 5000 лева.

Кои са техните клиенти?

Клиентите на КешБокс са всички хора, които по една или друга причина се нуждаят от бързо финансиране и знаят, че ще имат възможност да погасят задълженията си в бъдеще. Ако имате собствена банкова сметка и лична карта, значи бихте могли да кандидатствате за заем. Вероятността да ви бъде отказано съществува, но ако това стане, знайте, че е за ваше добро, тъй като екипът на КешБокс е установил, че нещо не е наред с вашето финансово състояние. Клиенти на КешБокс са физически и юридически лица. Компанията предлага чудесни решения за бизнеса с възможности за бързо финансиране на добри цени.

Предлагат ли Cash Box онлайн кредитиране?

КешБокс работи изцяло онлайн и на практика напълно липсва нуждата да посещавате офиса на финансовата институция. Попълвате документите си онлайн и след одобрение ще получите вашия заем в личната си банкова сметка.

Как и къде мога да погася своите задължения?

От КешБокс предлагат изключително голямо удобство при погасяване на вашето задължение, което поставя компанията на едно от първите места в страната по този критерий.

Разполагате с многобройни опции, сред кои възможността да погасите вноските си по банков път, както и с банкова карта, в клон на EasyPay, чрез ePay, PayPal и дори през CashTerminal. Всичко зависи единствено от вашите лични предпочитания.

Какви са предимствата на КешБокс?

Бързина (наистина се работи изключително бързо, това не е просто клише), гъвкавост (всичко се настройва според личните ви нужди), удобство (всичко става онлайн, не е нужно да ходите където и да било).

Какви са недостатъците на КешБокс?

КешКредит е предпочитано място от онази част от потребителите, които са на ясно какво търсят, къде да го намерят и как да го получат, както и за онези клиенти, които искат всичко да става онлайн. Ако държите на личния контакт и посещението на офис на кредитната компания, може би трябва да потърсите друго решение.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите сумата от 350 лева за срок от 1 месец, вие ще трябва да върнете 361 лева. Ако обаче изберете опцията без поръчител, тогава ще дължите сумата от 429 лева.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

КешБокс винаги е само на една ръка разстояние от своите клиенти, защото компанията е ориентирана към онлайн кредитирането. Тоест вие ще попълните всички необходими документи онлайн, без да се налага да ходите никъде, а в случай на одобрение от компанията ще преведат парите ви във вашата лична банкова сметка.

(10/10)

Онлайн присъствие

КешБокс разполагат с уебсайт, в който не само можете да кандидатствате за заем, но и да научите за институцията всички, което може да ви интересува за тях. Компанията предлага богата и подробна информация за себе си и за своята дейност.

(10/10)

Лихви

Лихвите са в съвсем нормални граници за небанкова финансова институция. Разбира се, както се казва и в самия сайт на компанията, банковите лихви са по-ниски, но предимството на КешБокс е бързината и гъвкавите възможности.

(9/10)

Продукт

Компанията предлага два основни продукта – бързи потребителски заеми и бизнес кредити. В зависимост от вашите лични нужди или нуждите на вашия бизнес, вие можете да избирате измежду различни срокове и суми, така че да настроите параметрите на кредита според вашите персонални желания.

(9/10)

Целева аудитория (обхват)

КешБокс е обичан вариант за финансиране от по-младите хора, които предпочитат всичко да става много бързо и изцяло по интернет, без да им се налага да си губят времето, ходейки по институции, за да кандидатстват и да попълват хартиени документи. Въпреки това, целевата аудитория на КешБокс има много широк обхват, който се простира и във всички други възрастови групи.

В целевата група на компанията попадат хората, които се нуждаят от бърз заем за покриване на нужди от временен или случаен и неочакван характер. КешБокс е отлична опция и за нуждите на бизнеса в случай на нужда от свежи пари и бързо кредитиране.

(8/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване са гъвкави, а характерна особеност е, че нарастват заедно със сумата, която сте изтеглили. Така например за суми до 350 лева сроковете за погасяване са до 3 месеца, а при суми от 1000 до 2500 лева срокът може да достигне до 12 месеца.

(7/10)

Бързина при отпускане на заема

КешБокс работи с изключителна бързина. След като попълните необходимата информация в сайта на компанията, от КешБокс ще обработят вашата заявка в рамките на само 20 минути. Компанията е сред най-бързите на българския пазар.

(10/10)

Обща оценка: (9/10)

4.7/5 - (65 votes)
Публикувано в Кредитни компании