Бързи Кредити ООД

Бързи КредитиКои са „Бързи Кредити“ ООД?

„Бързи Кредити“ ООД е компания, която се специализира в сферата на бързото кредитиране. При кандидатстване вие трябва да попълните заявление по интернет и да очаквате обаждане от компанията.

Обикновено това става до няколко минути, най-много до половин час. След като уточните с консултант на фирмата всички допълнителни подробности, вие получавате сумата в избран от вас офис на компанията.

Какви продукти предлагат в „Бързи Кредити“ ООД?

„Бързи Кредити“ ООД предлага на своите клиенти бързи потребителски кредити в размери от 500 до 1500 лева и срок на погасяване до 36 месеца, както и ипотечни кредити в размер от 5000 до 200 000 лева и срокове на погасяване от 1 месец до 180 месеца.

Кои са техните клиенти?

Клиенти на „Бързи Кредити“ ООД са всички пълнолетни български граждани, които притежават валидна лична карта, имат ежемесечни доходи от пенсия или заплата. Освен това, важно е също и да имат добра кредитна история. Евентуални проблеми с погасяване на заеми в миналото могат да са проблем за теглене на заем в бъдеще.

Клиенти на компанията са хора от градовете София, Перник, Гоце Делчев, Плевен, Русе, Хасково, Севлиево, Велико Търново, Харманли и Стара Загора, Ямбол, Сливен и Пловдив.

Предлагат ли онлайн кредитиране?

Да, „Бързи Кредити“ ООД предлага на своите клиенти бърз заем онлайн с кандидатстване през сайта на компанията. Средствата се изплащат на кредито получателите в офис на компанията.

Как и къде мога да погася своите задължения към „Бързи Кредити“ ООД ?

Всички кредито получатели биха могли да погасят своите финансови задължения към „Бързи Кредити“ ООД по банков път чрез избраната от тях банка.

Какви са предимствата на „Бързи Кредити“ ООД?

Редовните клиенти на „Бързи Кредити“ ООД, които в миналото са теглили заеми от финансовата институция и след това съвестно и лоялно са погасявали задълженията си, биха могли да кандидатстват за доста по-големи потребителски бързи заеми в размер до 5000 лева.

Какви са недостатъците на „Бързи Кредити“ ООД?

Недостатък е, че към новите клиенти се подхожда предпазливо, например отпускат се кредити от 500, 700 и 1000 лева. Същото се отнася и за пенсионери, които кандидатстват за заеми.

Колко пари ще трябва да върна?

Ако изтеглите бърз заем в размер от 1000 лева за срок от 12 месеца, вие ще дължите 12 месечни вноски в размер от 102,33 лева. При неспазване на договорните условия за предоставяне на банкова гаранция, вашите месечни вноски нарастват до 166,33 лева.

Оценка от 1 до 10:

Близост до потребителите

„Бързи Кредити“ ООД предлага близост до конкретна част от потребителите, а именно хората. които живеят в градовете София, Перник, Гоце Делчев, Плевен, Русе, Хасково, Севлиево, Велико Търново, Харманли и Стара Загора, Ямбол, Сливен и Пловдив. Извън тези населени места „Бързи Кредити“ ООД няма клонове, а както споменахме по-рано, компанията изплаща кредитите при посещение в офис.

(8/10)

Онлайн присъствие

„Бързи Кредити“ ООД предлагат услугата да кандидатствате за кредит онлайн, но ако бъдете одобрени все пак ще трябва да посетите офис на финансовата институция.

(9/10)

Лихви

Лихвите, които „Бързи Кредити“ ООД предлага, са в разумни граници. При неспазване на условията от ваша страна, вие ще дължите по-големи месечни вноски и съответно условията ще са по-малко изгодни за вас. Ако кандидатствате за “Супер кредит” годишният процент на разходите – ГПР – ще е 47,84 %, а годишният лихвен процент ще бъде 39,74 %.

(8/10)

Продукт

Различните продукти на компанията са подходящи за хора с различни нужди и предпочитания. Компанията предлага Супер кредит в размер също до 1500 лева, за който можете да кандидатствате и онлайн, както и кредит за пенсионери, които взимат пенсия за прослужено време. За да кандидатствате за кредит за пенсионери се изисква да покажете документ от НОИ удостоверяващ вида и размера на пенсията.

(8/10)

Целева аудитория (обхват)

Компанията предлага своите продукти на голяма площ от територията на страната, включително някои от най-големите български градове. Предимство е, че в „Бързи Кредити“ ООД няма възрастови ограничения за разлика от повечето други кредитни компании.

(8/10)

Срокове на погасяване

Сроковете на погасяване варират в огромен диапазон от 36 месеца за бързите онлайн кредити (максимален срок) до 180 месеца максимален срок при ипотечните кредити.

(10/10)

Бързина при отпускане на заема

„Бързи Кредити“ ООД работи със своите клиенти изключително експедитивно, тъй като времето на всеки е изключително ценно и не бива да се пилее безразборно. Компанията ще обработи вашата заявка за кредит до 10 минути.

(10/10)

Обща оценка: (8,43/10)

 

4.6/5 - (47 votes)
Публикувано в Кредитни компании