Хелп Кредит
Хелп Кредит

Кои са Хелп Кредит? „Хелп Кредит“ ЕООД известно с марката Хелп Кредит е компания специализирана в отпускането на различни типове кредитни продукти, най-популярни от които са микрокредитите.

Прочети още
Фрий Заем
Фрий Заем

Кои са Фрий заем? Фрий заем е известна търговска марка, собственост на „CRESCO GROUP“ s.r.o., Чехия. Компанията е много популярна на българския пазар за микрокредитиране без обезпечение. Клиентите на компанията могат да са всякакъв тип хора, без значение от техните финансови възможности и социален статус.

Прочети още
Фреш Кеш
Фреш Кеш

Кои са Фреш Кеш? Фреш Кеш е търговска марка на Евролизинг ЕАД. През последните години марката се е превърнала в синоним на качествено и бързо микрокредитиране.

Прочети още
Финанс Холд
Финанс Холд

Кои са Финанс Холд? „Финанс Холд България” е регистрирано от БНБ с удостоверение № BGR000202. Основната дейност на компанията е свързана с кредитирането и по-специално с отпускането на ипотечни кредити.

Прочети още
Топ Кредит
Топ Кредит

Кои са Топ Кредит? ТопКредит ООД е небанкова финансова институция със седалище в град Плевен. Освен в този град, ще откриете офиси на компанията в Русе, Велико Търново и Севлиево. Компанията е специализирана в сферата на бързото кредитиране.

Прочети още
ТЕРРА Кредит
ТЕРРА Кредит

Кои са Терра Кредит? Терра Кредит е юридическо лице. Компанията, чието официално наименование е „Терра Кредит“ ООД, е специализирана в отпускането на бързо кредитиране. Компанията разполага със свои офиси на практика на територията на почти всички по-големи градове в България.

Прочети още
Сити Кредит
Сити Кредит

Кои са Сити Кредит? „София Комерс Кредит Груп“ АД притежава търговската марка Сити Кредит, която се специализира в отпускането на кредити към физически и юридически лица бързо и с гъвкави условия. Финансовата институция трупа опит в кредитирането от 2006 година на сам и има зад гърба си огромен брой доволни клиенти.

Прочети още
Сити Корект Кредит
Сити Корект Кредит

Кои са Сити Корект Кредит? Сити Корект Кредит е юридическо лице под името „Сити Корект Кредит” ООД. Те са специализирани в отпускането на бързи заеми и ипотечни кредити. Компанията работи офлайн и оперира в градовете Харманли, Гълъбово, Симеоновград, Любимец и Свиленград.

Прочети още
Сис Кредит
Сис Кредит

Кои са Сис Кредит? Сис Кредит е финансова небанкова институция, чието юридическо наименование е „Сис Кредит“ ООД. Компанията е специализирана във финансовата сфера, предлагайки на своите клиенти, хора и фирми, кредитиране в различни размери.

Прочети още
Рива Кредит
Рива Кредит

Кои са Рива Кредит? „Рива Кредит“ ООД притежава Удостоверение № BGR00326 издадено от Българска народна банка. Компанията се специализира в потребителското кредитиране, предлагайки на своите клиенти разнообразни решения на широк спектър от финансови проблеми, които всяко физическо или юридическо лице може да срещне в ежедневието.

Прочети още
РазПро Кредит
РазПро Кредит

Кои са РазПро Кредит ЕАД? РазПро Кредит ЕАД е едно от известните имена в сферата на кредитирането в България като компанията е фокусирала своето внимание основно на територията на град Варна, където се намира всъщност и седалището на финансовата институция, както и в някои от околните по-малки градове като например Добрич, Търговище и други. Кредитната…

Прочети още
Пърсънъл Файнанс
Пърсънъл Файнанс

Кои са Пърсънъл Файнанс? Пърсънъл Файнанс България АД, или само Пърсънъл Файнанс както са по-известни сред своите клиенти, е небанкова финансова институция, която се специализира в бързото кредитиране и оперира на българския пазар от 2008 година.

Прочети още
Профит Експерт
Профит Експерт

Кои са Профит Експерт? „Профит Експерт“ ЕООД е компания, специализирана в сферата на кредитирането. Името и се свързва с голямо разнообразие от кредитни продукти с голям брой доволни клиенти на пазара.

Прочети още
Профи Кредит
Профи Кредит

Кои са Профи Кредит? Профи Кредит е юридическо лице под името „ПРОФИ КРЕДИТ България“ ЕООД. Компанията е лицензирана финансова институция, част от финансова група, която оперира на територията и на други държави като например Полша, Чехия и Словакия. Без съмнение компанията е една от водещите в сферата на бързите заеми и бързото кредитиране в България.

Прочети още
Овергаз Капитал
Овергаз Капитал

Кои са Овергаз Капитал ? „Овергаз Капитал” АД са финансова компания към Овергаз. Те започват дейността си в сферата на кредитирането през 2006 година и от тогава привличат все повече потребители със своите изгодни предложения.

Прочети още
Minizaem
Minizaem

Кои са Мини Заем? Мини Заем е юридическо лице под името „Изи Финанс“ ООД. Специализира се в отпускането на бързи кредити, по-специално под формата на микрокредитиране и така популярните през последните години бързи заеми до заплата.

Прочети още
Микро Кредит
Микро Кредит

Кои са Микро Кредит? Микро Кредит е компания, специализирана в сферата на бързото кредитиране. Ползва се с отлична репутация и голям брой офиси на територията на цялата страна (над 60 офиса).

Прочети още
М.Б.Д. Финанс
М.Б.Д. Финанс

Кои са М.Б.Д. Финанс? „М.Б.Д. Финанс“ ООД е финансова институция, която е известна на финансовия пазар с марката М.Б.Д. Финанс. Компанията се радва на добро име и репутация в района на Русе и Бяла, където се намират офисите на финансовата институция. М.Б.Д. Финанс се специализира в отпускането на заеми за физически и юридически лица и…

Прочети още
Кредит Инс
Кредит Инс

Кои са Кредит Инс? „Кредит Инс“ ООД, която е известна сред потребителите на заеми с марката Кредит Инс е финансова институция, която предлага на своите клиенти три различни вида кредити според техните нужди. Компанията е специализирана в микрокредитирането и бързите заеми.

Прочети още
Credilend
Credilend

Кои са Кредиленд? „Кредиленд“ ЕООД е юридическо лице, което е известно на българския кредитен пазар с марката Кредиленд. Компанията предлага бързи заеми на своите клиенти. Кредиленд не изисква обезпечение или поръчителство. Достатъчно е да притежават валидна лична карта.

Прочети още
CrediHelp
CrediHelp

Кои са Креди Хелп? „Кредихелп“ ООД е юридическо лице, специализирано в отпускането на бързи заеми. Компанията има разрешително от БНБ да функционира като финансова институция от 2010 година. Има цяла верига от офиси на територията на по-голямата част от България.

Прочети още
Cash Box
Cash Box

Кои са КешБокс? КешБокс, което е финансовата услуга на „Зи-Метрикс“ АД, се специализира в отпускането на бързи кредити. Дружеството се стреми да си създаде мрежа от редовни клиенти, поради което насърчава коректните си клиенти с по-изгодни кредитни условия в бъдеще.

Прочети още
И Заем
И Заем

Кои са И Заем? И Заем („Финансова Къща Планета Финанси“ АД) е юридическо лице със седалище в град София, България. Това е лицензирана финансова институция, която се специализира в отпускането на бързи заеми. Финансовата компания притежава удостоверение номер BGR00066 издадено от БНБ.

Прочети още
Еврокомерс
Еврокомерс

Кои са Еврокомерс? Еврокомерс ООД е кредитна компания, която се стреми да подпомогне чрез своите продукти клиенти, които по някаква причина не биха могли да получат банков заем. Повечето от тези продукти са предназначени за целите на бизнеса, а ако не – за по-сериозни и скъпо струващи лични нужди и проекти.

Прочети още
Ай Еф Джи Лизинг
Ай Еф Джи Лизинг

Кои са „Ай Еф Джи Лизинг” АД? Дружеството е регистрирано като финансова институция през 2012 година. То предлага бързи и гъвкави финансови решения за хора и фирми от цялата страна. Компанията има стремеж постепенно да увеличава все повече спектъра на своите услуги на територията на България.

Прочети още
Бързи Кредити ООД
Бързи Кредити ООД

Кои са „Бързи Кредити“ ООД? „Бързи Кредити“ ООД е компания, която се специализира в сферата на бързото кредитиране. При кандидатстване вие трябва да попълните заявление по интернет и да очаквате обаждане от компанията.

Прочети още
Netcredit
Netcredit

Кои са НетКредит? „НетКредит“ ООД е компания за бързо кредитиране, която, съгласно удостоверение № BGR00213 на БНБ, е финансова институция. Дружеството оперира на територията на България и е едно от известните и лесно разпознаваеми имена в сферата на кредитирането на територията на страната.

Прочети още
Vivus
Vivus

Кои са Вивус? Вивус е част от кредитната група „4 Финанс“ ЕООД. Компанията оперира не само в България, но и в редица страни от Западна Европа като например Великобритания, както и от другата страна на Атлантическия океан в Канада. Тя е едно от най-уважаваните имена в сферата на бързото кредитиране.

Прочети още
Vivacredit
Vivacredit

Vivacredit е една от небанковите финансови институции на българския пазар, които са вписани в регистъра за финансовите институции на БНБ и е администратор на лични данни от 2009г. Компанията предлага на своите клиенти три вида кредитиране, с които обхваща голям кръг от потребители. Има над 50 офиса в цялата страна и изградена голяма партньорска мрежа,…

Прочети още
Smilecredit
Smilecredit

Smilecredit е небанкова кредитна институция, която е регистрирана от БНБ и е администратор на лични данни. Тя се е специализирала изцяло в онлайн кредитирането, като е избрала възможно най-улеснената форма за регистрация и кандидатстване.

Прочети още
Provident
Provident

Кои са Провидент? „Провидент Файненшъл България“ ООД е юридическо лице, по-добре познато на своите клиенти под небезизвестното име Провидент. Компанията оперира на финансовите пазари на не малко страни. Част от британска финансова група, компанията оперира на пазари в Централна и Източна Европа, както и части от Северна Америка. Само в Източна Европа, в това число…

Прочети още
Maxcredit
Maxcredit

Кои са Макс Кредит? „Би Енд Джи Кредит“ ООД е известно на широката аудитория със своето търговско наименование Макс Кредит. Финансовата институция е създадена едва през 2012 година, а вече бързо набира скорост и има зад гърба си хиляди доволни клиенти от цялата страна.

Прочети още
Ferratum
Ferratum

Кои са Фератум? Фератум е компания, която е позната на територията на цяла Европа, а вече и в България. Основната дейност на финансовата институция е да предлага на своите клиенти кредити, като се специализира основно в отпускане на бързи заеми по интернет и по телефона.

Прочети още
Easycredit
Easycredit

Easycredit е кредитна институция, която е вече от 10 години на българския пазар. Спечелила множество доволни клиенти и е от пуснала около 1 млн. кредита за този дългогодишен опит. Тя е регистрирана като администратор на лични данни и като финансова институция от БНБ още през 2006г.

Прочети още
Credissimo
Credissimo

Кои са Кредисимо? Кредисимо АД е юридическо лице. Компанията притежава лиценз от БНБ и се е специализирала в отпускането на бързи заеми. Това е без съмнение едно от най-утвърдените имена на българския пазар за бързо кредитиране днес. Това е и първата компания за бързи кредити, която е излязла на българската фондова борса.

Прочети още
Cashcredit
Cashcredit

Кои са Кеш Кредит? „Кеш Кредит“ ЕАД е юридически лице, което за повечето хора е известно просто като Кеш Кредит. Небанковата финансова институция е регистрирана в БНБ под номер BGR00047.

Прочети още