Кредити до 500 лева

Бързият кредит до 500 лева е едно от малкото решения за хората, които имат лоша кредитна история. А такава може да имате не само ако не сте изплащали предишни свои задължения, но и ако цялостното ви финансово състояние не е много стабилно. Има най-различни начини, по които това може да се отчете и един от тях е ако сметката ви често остава на минус.

Липсата на подобна история понякога се определя като не по-малко лоша. Всичко това прави много хора, дори и ако не са имали лоши кредити, неподходящи кандидати за финансиране. Ако имат нужда от малко пари на заем, тези хора често получават отказ след отказ, а фирмите за бързо финансиране обикновено се оказват единствената опция.

Кой и кога се възползва от кредит до 500 лева?

Не е необходимо да търсите специален продукт, защото всяка форма на заемане на средства, която този тип фирми предлагат, е подходяща за вас. Този тип финансиране обикновено се характеризира с това, че фирмите не се интересуват от вашата история, не изискват куп допълнителни документи и така нататък. Важно е единствено да имате редовен доход, да имате постоянен трудов договор и банкова сметка.

банкнота от 500 леваБез да са специално създадени за хора с подобни проблеми, бързите кредити до 500 лева са идеални за тях. Като цяло, повечето потребители са именно хора, които имат недобро кредитно минало. Ако и вашият случай е такъв и се нуждаете от пари, две седмици преди да е дошло време за заплата, можете да потърсите именно този тип услуги.

Това, на което можете да се надявате, е краткосрочно решение, при което за срок от няколко седмици или месец може да ви бъде отпусната сума в малки размери. Средният срок за погасяване е с период от около 10 до 20 дни. Срокът на погасяване в повечето случаи започва да тече от деня след плащането, но това трябва да проверите непременно във фирмата, на която сте се спрели.

Правила и условия

Лихвата обикновено е по-висока, отколкото в банките. Това се обяснява със значително по-високите рискове, които предприемат от фирмата. Това е така, защото при този тип услуги не се изисква никакво материално обезпечение. Няма значение какви имоти имате, с какви вещи и с каква движима собственост разполагате. От значение е единствено работната ви заплата. Ето защо лихвата много често е около или над 25% от размера на кредита.

Именно главната особеност на тези заеми е причината за тази лихва. Обикновено се изисква само и единствено да покажете наличие на банкова сметка, която да е по-стара от 3 месеца, а в някой случаи и от 6.

Обезпечението със заплата означава, че кредиторът ще си удържи от размера на заплатата ви сумата по вноската или цялата сума по заема, в зависимост от условията. Към сумата, разбира се, влиза и лихвата. Не е нужно да се прави каквото и да било. Единствено трябва да се уверите, че в момента на плащане на сумата или на част от нея вие ще разполагате с нужните средства.

Не съществува изискване да се показват каквито и да било документи. Не се проверява и кредитното минало или ако това се прави, то може да е само с цел да се определи лихвения процент или някое от условията по заема. Така, на практика, всеки човек може да се възползва от иновативния бърз кредит до 500 лева.

Кредити до 500 лева
4.7 (93.9%) 59 vote[s]