Кредити до 500 лева

Бързият кредит до 500 лева е едно от малкото решения за хората, които имат лоша кредитна история. А такава може да имате не само ако не сте изплащали предишни свои задължения, но и ако цялостното ви финансово състояние не е много стабилно. Има най-различни начини, по които това може да се отчете и един от тях е ако сметката ви често остава на минус.

Липсата на подобна история понякога се определя като не по-малко лоша. Всичко това прави много хора, дори и ако не са имали лоши кредити, неподходящи кандидати за финансиране. Ако имат нужда от малко пари на заем, тези хора често получават отказ след отказ, а фирмите за бързо финансиране обикновено се оказват единствената опция.

Кой и кога се възползва от кредит до 500 лева?

Не е необходимо да търсите специален продукт, защото всяка форма на заемане на средства, която този тип фирми предлагат, е подходяща за вас. Този тип финансиране обикновено се характеризира с това, че фирмите не се интересуват от вашата история, не изискват куп допълнителни документи и така нататък. Важно е единствено да имате редовен доход, да имате постоянен трудов договор и банкова сметка.

банкнота от 500 леваБез да са специално създадени за хора с подобни проблеми, бързите кредити до 500 лева са идеални за тях. Като цяло, повечето потребители са именно хора, които имат недобро кредитно минало. Ако и вашият случай е такъв и се нуждаете от пари, две седмици преди да е дошло време за заплата, можете да потърсите именно този тип услуги.

Това, на което можете да се надявате, е краткосрочно решение, при което за срок от няколко седмици или месец може да ви бъде отпусната сума в малки размери. Средният срок за погасяване е с период от около 10 до 20 дни. Срокът на погасяване в повечето случаи започва да тече от деня след плащането, но това трябва да проверите непременно във фирмата, на която сте се спрели.

Правила и условия

Лихвата обикновено е по-висока, отколкото в банките. Това се обяснява със значително по-високите рискове, които предприемат от фирмата. Това е така, защото при този тип услуги не се изисква никакво материално обезпечение. Няма значение какви имоти имате, с какви вещи и с каква движима собственост разполагате. От значение е единствено работната ви заплата. Ето защо лихвата много често е около или над 25% от размера на кредита.

Именно главната особеност на тези заеми е причината за тази лихва. Обикновено се изисква само и единствено да покажете наличие на банкова сметка, която да е по-стара от 3 месеца, а в някой случаи и от 6.

Обезпечението със заплата означава, че кредиторът ще си удържи от размера на заплатата ви сумата по вноската или цялата сума по заема, в зависимост от условията. Към сумата, разбира се, влиза и лихвата. Не е нужно да се прави каквото и да било. Единствено трябва да се уверите, че в момента на плащане на сумата или на част от нея вие ще разполагате с нужните средства.

Не съществува изискване да се показват каквито и да било документи. Не се проверява и кредитното минало или ако това се прави, то може да е само с цел да се определи лихвения процент или някое от условията по заема. Така, на практика, всеки човек може да се възползва от иновативния бърз кредит до 500 лева.