Банки

Кредитите от банки са социална функция на обществото, която позволява на огромна част от гражданите да разрешат своите проблеми. Начинът за кандидатстване на се различава съществено между отделните банкови дружества. Всяко едно от тях има предварително фиксирани лихви, с които следва да се запознае кредитополучателят. Изтеглените заеми се погасяват на вноски, а сроковете им са договорени между двете страни при теглене на съответния заем. Какви условия ви предлагат най-предпочитаните банки у нас:

ДСК кредит

банка дск логоПотребителските кредити, от които бихте могли да се възползвате, са тези на банка ДСК. Те са едни от най-предпочитаните сред хората у нас. Или по точно, онази част от населението, изпитваща спешна нужда от финансови средства, с помощта на които да реализира своите дълго чакани планове.

Банката е в състояние да приема искания за кредити в електронен вид. Въз основа на полученото искане, както и съдържащите се в него данни, банката е в готовност да информира кандидатстващото лице, относно това дали е одобрено то или не, при кандидатстването за кредит. Сключването на договор се извършва в офис на банката, като предварително посочите удобен за вас клон.

ОББ кредит

обб логоОББ е сред банките в страната, които предлагат на потребителите добри условия за теглене на кредит. Голяма част от кредитоискателите се възползват от помощта на банката, в случай че решат да закупят жилище или при стартиране на частен бизнес. Всеки един от вас, изпитващ интерес към условията за теглене на кредит, предлагани му от банката, би могъл да посети удобен за него офис и да зададе своите въпроси на банковия служител.

Необходимите документи за кандидатстване за кредит в банка Обединена Българска Банка са лична карта, молба – декларация за отпускане на потребителски кредит и документ, удостоверяващ задълженията и в друга банка. Максималната сума, от която можете да се възползвате, теглейки потребителски кредит е 20 000 хиляди лева.

Пощенска Банка кредити

пощенска банка логоПощенската банка предоставя широка гама от възможности на кандидатстващите за кредит, лица. Именно това я превръща в едно от най-предпочитаните банкови дружества. Кредитите, които биха могли да ви отпуснат са спрямо вашите лични изисквания и необходимост. Бихте могли да се възползвате от кредити по европейски програми, инвестиционни кредити, оборотни кредити и други. Разбира се, лихвеният процент на всеки един от тях се различава значително, спрямо сумата, от която се нуждаете, и периода на нейната възвръщаемост.

Централна Кооперативна Банка кредити

цкб логоТова е универсална търговска банка в София. Както всяко едно останало банково дружество, така и това има за цел да подпомага хората, изпитващи нужда от финансова помощ и подкрепа. Това е една от основните причини банката да предлага на своите потребители различни по вид кредити, отличаващи ги лихвените проценти, максималната и минимална сума, която може да ви бъде отпусната, период на възвръщаемост и други важни специфики и особености.

Райфайзен Банк кредит

рбб логоРайфайзенбанк предоставя не само кредитни карти с мини лихви на своите клиенти, но и множество други възможности, които можете да грабнете за нула време. Потребителските кредити могат да бъдат с поръчител или без такъв. Това е лично желание на кредитоискателя, което се взима под внимание. Можете да се възползвате от потребителски кредит, жилищен кредит, студентски кредит или овърдрафт.

Fibank кредити

fibank логоПотребителските и ипотечни кредити, които Fibank предлага на своите клиенти са с различни условия и за различни цели. За да определите кой кредит ще се окаже с най-гъвкавите лихвени проценти, спрямо вашето положение, то можете да използвате електронната бланка за въвеждане на кредитни критерии и изчисляване най-добрите за вас възможности. Резултатът е въз основа на личните ви искания и предпочитания.

Първа инвестиционна банка предлага жилищен и ипотечен кредит с преференциални условия за потребителя. Като част от условията е липсата на такса, относно кандидатстването по кредит и неговото одобрение. Освен това, ПИБ предлага гратисен период за плащане на главницата. Той е в рамките на 12 месеца и се оказва истинска помощ и улеснение за голяма част от кандидатстващите за кредит, граждани.

Уникредит потребителски кредит

уникредит логоУникредит предлага потребителски кредит на всеки един, изпитващ сериозна нужда от финансови средства. Ако имате нужда от спешен домашен ремонт или да финансирате обучение или екскурзия, то пред вас се появяват не една, а десетки възможности. Можете да вземете потребителския кредит в лева или евро, спрямо вашите предпочитания.

Пиреос Банк кредити

пиреос банк логоПиреос банк ви предлага ипотечни и потребителски кредити. Ипотечните заеми са възможност за по-добро начало. Техните условия са свръх благоприятни и не е препоръчителни да изпуснете възможностите, които ви се предлагат. Имате възможност за рефинансиране и обединяване на задълженията.

Кредит от Прокредит Банк

прокредит банк логоПрокредит Банк предлага множество кредитни продукти на своите клиенти, като взема в предвид финансовите им възможности и конкретни нужди. Банката предлага жилищни и потребителки кредити, както и потребителски овърдрафти на частни лица. Условията са изключително конкурентни. Минималните лихви ги издига на челни позиции сред останалите банкови дружества.

Селектирали сме десетки кредити от банка, с условията на които да ви запознаем. Изберете вашият кредит от банка, отговарящ на личните ви нужди и предпочитания. Поставете началото на един по-добър живот, благодарение на разумното кредитиране у нас.